ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων – Προβάδισμα έκπληξη Παππά έναντι Μπακογιάννη!

Έκπληξη πρώτου μεγέθους στο Δήμο Αθηναίων καταγράφει ο η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Neopolis Team

13 Απριλίου, 2023

Έκπληξη πρώτου μεγέθους στο Δήμο Αθηναίων καταγράφει ο η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της aftodioikisi.gr (4 έως 8 Απριλίου, σε δείγμα 1.033 ατόμων), ο Ν. Παππάς προηγείται κατά 4% (42 έναντι 38%) του σημερινού “γαλάζιου” δημάρχου Κ. Μπακογιάννη.

Κι αυτό γιατί:

  • 1 στους 5 ψηφοφόρους (20%) της ΝΔ του 2019 επιλέγει τον κ. Παππά που θεωρείται υπερκομματικός υποψήφιος έναντι μόλις 10% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που προτιμά τον κ. Μπακογιάννη, ενώ ο υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ υπερέχει του νυν δημάρχου και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ (44 έναντι 31%).
  • Όπως καταγράφηκε και στην δημοσκόπηση του Ιανουαρίου, υπάρχει ισχυρό ρεύμα κατά Μπακογιάννη στους ψηφοφόρους του δήμου Αθηναίων (54% τον Ιανουάριο και σήμερα), που εξηγείται από την μη ικανοποίηση από το έργο του σημερινού δημάρχου, η οποία φτάνει το 67% (50% καθόλου και 17% λίγο), αλλά και από την αντιπάθεια απέναντι στο πρόσωπό του (17%).

Να σημειωθεί επίσης ότι υψηλά ποσοστά καταγράφουν ο Ν. Σοφιανός (ΚΚΕ -14%) αλλά και ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πρώην βουλευτής της ΧΑ, Η. Κασιδιάρης (8%).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET