ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων – Προβάδισμα έκπληξη Παππά έναντι Μπακογιάννη!

Έκπληξη πρώτου μεγέθους στο Δήμο Αθηναίων καταγράφει ο η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Neopolis Team

13 Απριλίου, 2023

Έκπληξη πρώτου μεγέθους στο Δήμο Αθηναίων καταγράφει ο η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της aftodioikisi.gr (4 έως 8 Απριλίου, σε δείγμα 1.033 ατόμων), ο Ν. Παππάς προηγείται κατά 4% (42 έναντι 38%) του σημερινού “γαλάζιου” δημάρχου Κ. Μπακογιάννη.

Κι αυτό γιατί:

  • 1 στους 5 ψηφοφόρους (20%) της ΝΔ του 2019 επιλέγει τον κ. Παππά που θεωρείται υπερκομματικός υποψήφιος έναντι μόλις 10% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που προτιμά τον κ. Μπακογιάννη, ενώ ο υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ υπερέχει του νυν δημάρχου και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ (44 έναντι 31%).
  • Όπως καταγράφηκε και στην δημοσκόπηση του Ιανουαρίου, υπάρχει ισχυρό ρεύμα κατά Μπακογιάννη στους ψηφοφόρους του δήμου Αθηναίων (54% τον Ιανουάριο και σήμερα), που εξηγείται από την μη ικανοποίηση από το έργο του σημερινού δημάρχου, η οποία φτάνει το 67% (50% καθόλου και 17% λίγο), αλλά και από την αντιπάθεια απέναντι στο πρόσωπό του (17%).

Να σημειωθεί επίσης ότι υψηλά ποσοστά καταγράφουν ο Ν. Σοφιανός (ΚΚΕ -14%) αλλά και ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πρώην βουλευτής της ΧΑ, Η. Κασιδιάρης (8%).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Πρεμιέρα με «Νέα Ελληνική Γλώσσα» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET