ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Δείτε ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για να δημιουργήσετε νέες φιλίες.

Όταν κάνεις ένα ταξίδι, σίγουρα αυτό που επιζητάς πρώτα είναι να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να μάθεις την κουλτούρα τους και να ασπαστείς τον μοναδικό τρόπο σκέψης τους. Το Hostelworld λοιπόν επηρεασμένο από την εν λόγω θεωρία, αναζήτησε τις πιο κοινωνικές πόλεις του κόσμου, ρωτώντας 12.000 άτομα σε 39 πόλεις 28 κρατών. Τα αποτελέσματα κατηγοριοποιήθηκαν σε […]

Default avatar

Guest Author

7 Μαρτίου, 2017

Όταν κάνεις ένα ταξίδι, σίγουρα αυτό που επιζητάς πρώτα είναι να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να μάθεις την κουλτούρα τους και να ασπαστείς τον μοναδικό τρόπο σκέψης τους. Το Hostelworld λοιπόν επηρεασμένο από την εν λόγω θεωρία, αναζήτησε τις πιο κοινωνικές πόλεις του κόσμου, ρωτώντας 12.000 άτομα σε 39 πόλεις 28 κρατών.

Τα αποτελέσματα κατηγοριοποιήθηκαν σε τρεις τομείς:

-Κοινωνική δραστηριότητα

-Στάση στην κοινωνικοποίηση

-Κοινωνικό περίγυρο

Πάμε να δούμε λοιπόν τις 15 πρώτες πόλεις που ξεχώρισαν από την λίστα:

15. ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Ένα υψηλό ποσοστό των κατοίκων της Βαρσοβίας προτιμά να διασκεδάζει στο σπίτι με φίλους, από το να παίζουν παιχνίδια ή να παρακολουθούν τηλεόραση.

14. ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ – ΜΕΡΙΛΑΝΤ

Οι κάτοικοι της Βαλτιμόρης θεωρούνται εξαιρετικά κοινωνικοί, με ένα μεγάλο ποσοστό αυτών να δαπανά σημαντικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

13. ΠΑΡΙΣΙ – ΓΑΛΛΙΑ

Οι Παριζιάνοι είναι αρκετά κοινωνικοί, ενώ προτιμούν περισσότερο τη face-to-face επαφή με τους φίλους τους.

12. ΣΙΔΝΕΙ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Οι κάτοικοι του Σίδνεϊ δίνουν μεγαλύτερη προτεραιότητα στην απόκτηση νέων εμπειριών, παρά στη συγκέντρωση υλικών αγαθών και την επίτευξη των προσωπικώνν τους στόχων.

11. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΚΑΝΑΔΑΣ

Οι κάτοικοι του Τορόντο δίνουν μεγάλη σημασία στην εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ σε μία φιλία.

10. ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Το Δουβλίνο βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατηγορία σχετικά με την αξία που δίνουν οι κάτοικοι στην κοινωνικοποίηση, μετά το Γκέτεμποργκ, την Κοπεγχάγη και τη Στοκχόλμη.

9. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το Αμβούργο έλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία κοινωνικού περιβάλλοντος. Οι κάτοικοι της πόλης είναι διασκεδαστικοί, ανοιχτοί, ανεκτικοί και εμπνέουν εύκολα εμπιστοσύνη.

8. ΡΩΜΗ – ΙΤΑΛΙΑ

Όπως το Μιλάνο έτσι και η Ρώμη κατατάσσεται σε μία υψηλή θέση στο δείκτη διαφάνειας,  με τους ντόπιους να πιστεύουν ότι είναι ζωτικής σημασίας για τους επισκέπτες να συμμετάσχουν στην αυθεντική κουλτούρα του τόπου, καθώς και να ζουν έντονα τη νυχτερινή ζωή της περιοχής.

7. ΜΑΔΡΙΤΗ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι κάτοικοι της Μαδρίτης θέλουν να συλλέγουν καλές στιγμές στη ζωή τους, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με την έρευνα του Hostelworld, ότι χρησιμοποιούν οποιαδήποτε δικαιολογία για να γιορτάσουν.

6. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΔΑΝΙΑ

Η Κοπεγχάγη ήρθε δεύτερη μετά το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, στην κατηγορία της αξίας των κατοίκων προς την κοινωνικοποίηση. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της Κοπεγχάγης απολαμβάνουν συχνά την επαφή με τους φίλους τους στο σπίτι (η πόλη κατέλαβε την πρώτη θέση σε αυτόν τον δείκτη).

5. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΗΠΑ

Όπως αναφέρει το Hostelworld, η Νέα Υόρκη είναι η πέμπτη πιο κοινωνική πόλη του κόσμου. Κατά μέσο όρο, οι Νεοϋορκέζοι απολαμβάνουν συχνά εξόδους για φαγητό και ποτό με φίλους.

4. ΒΟΣΤΩΝΗ – ΗΠΑ

Η Βοστώνη ήρθε τρίτη, μετά το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, όσον αφορά τη συνολική κοινωνική δραστηριότητα των κατοίκων της.

3. ΣΙΚΑΓΟ – ΗΠΑ

Nαι, η τρίτη πιο κοινωνική πόλη του κόσμου είναι το Σικάγο: Οι κάτοικοί της πραγματοποιούν συχνά εξόδους με τους φίλους τους, είτε για φαγητό είτε για ποτό, ενώ περνούν αρκετό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Η Στοκχόλμη κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του κοινωνικού περιβάλλοντος, κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοικοι της πόλης απολαμβάνουν τα πάρτι, ενώ αγαπούν τα ταξίδια.

1. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Το Γκέτεμποργκ βρίσκεται στην πρώτη θέση τόσο στις κοινωνικές αξίες όσο και την κατηγορία του κοινωνικού περιβάλλονυος. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοικοι αγαπούν τη face-to-face επαφή με τους ανθρώπους, απολαμβάνουν τα πάρτι, εμπιστεύονται τους φίλους τους και είναι ανοικτοί σε κοινωνικές καταστάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET