fbpx

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχουμε δει!


Οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις έχουν μια παράδοση να μας χτυπάνε κατευθείαν στο ευαίσθητο σημείο μας και να ξεζουμίζουν τα δάκρυά μας σε χρόνο dt. Μιλάμε για ολιγόλεπτα βιντεάκια, που όμως μας υπενθυμίζουν εκείνες τις μικρές κινήσεις που δυστυχώς ξεχνάμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας – παρά μόνο στις γιορτές – και να προσφέρουμε λίγη χαρά στους ανθρώπους μας.

Μιας και η φετινή γιορτινή περίοδος έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα από άλλες χρονιές λοιπόν (1, 2, 3, 4), τσεκάρουμε ήδη τα χριστουγεννιάτικα αυτά σποτάκια, για να μπούμε γρηγορότερα στο mood της συγκίνησης, της καλοσύνης και της ευαισθησίας. Να αρχίσουμε να κλαίμε από τώρα, με άλλα λόγια. 

Με διαφορά λοιπόν, έχουμε ξεχωρίσει το διαφημιστικό σποτ της Disney, της αιώνιας μας αγάπης, το οποίο σηματοδοτεί τα 40 χρόνια συνεργασίας με το Make a Wish, και που μέσα σε 3 λέπτα αγγίζει της σχέση εγγονής-γιαγιάς.

Το στόρι ξεκινά με τη μικρή Lola το 1940, να λαμβάνει σαν δώρο ένα αρκουδάκι Mickey Mouse, ενώ με ένα fast forward στο 2005, η ίδια το προσφέρει στη μικρή της εγγονή. Η δεύτερη, ωστόσο, μεγαλώνοντας, παύει να ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι με το ξεσκισμένο αυτί, προς μεγάλη λύπη της γιαγιάς της.

Ένα βράδυ όμως, η εγγονή αποφασίζει να επανορθώσει για τη στεναχώρια που της προκάλεσε και να της ετοιμάσει μια έκπληξη. Το πρωί που ξυπνάει η Lola λοιπόν, βρίσκει το σαλόνι του σπιτιού στολισμένο με τα χειροποίητα στολίδια που είχε φτιάξει με την εγγονή της όταν ήταν μιρκή, και ένα πακεταρισμένο δώρο να την περιμένει.

Ανοίγοντάς το αντικρίζει το επιδιορθωμένο πλέον παιχνίδι, και για να μην τα πολυλογούμε, τόσο τους πρωταγωνιστές του βίντεο όσο και εμάς, μας πήραν τα ζουμιά!

Μαζί και με τη μουσική που συνοδεύει το παραπάνω σποτάκι, είναι έως και ακατόρθωτο να μην επηρεαστείς. Το Love is a Compass από την Griff, ολοκληρώνει το παραπάνω απλό, λιτό κι απέριττο μήνυμα του βίντεο, “From our family to yours”, και το καθιστά ένα από τα πιο συγκινητικά που έχουμε δει!

Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι μέρες συνυφασμένες με την προσφορά και την αλληλεγγύη, η Disney καλεί τον κόσμο να χρησιμοποιήσει στα social media το hashtag #LoveFromDisney, καθώς κάθε ποστ στο Facebook, το Twitter και το Instagram, ισούται με μια δωρεά της εταιρείας στο Make a Wish. 

Το ίδιο βέβαια ισχύει και με κάθε αγορά του αρκούδου-πρωταγωνιστή του παραπάνω σποτ, ο οποίος βρίσκεται στο Disney Store και στο online shop

Είναι πάντως αυτές οι ιστορίες, οι γιορτινές, οι οποίες δείχνουν πράξεις αγάπης που θα έπρεπε να λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα και να μην τις ξεχνάμε λεπτό. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη εποχή του χρόνου είναι μια καλή υπενθύμιση για το πόσο σημαντικές είναι.

Κάντε τες λοιπόν, και προσφέρετε χαρά τόσο στον εαυτό σας όσο και στους αγαπημένους σας!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET