Είναι viral

Κόσμος ξορκίζει τη μιζέρια του 2020 στολίζοντας από τώρα το δέντρο, υιοθετούμε!

Σας αφήνουμε τώρα, γιατί έχουμε να βγάλουμε ένα δέντρο από την αποθήκη!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

28 Οκτωβρίου, 2020

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε Νοέμβρη και το countdown για τα Χριστούγεννα ξεκινάει πάλι, παρότι μοιάζει σαν να ήταν χθες που ξεστολίζαμε. Πραγματικά, αυτό με το χρόνο που περνάει έτσι, κάτι πρέπει να γίνει. 

Στο θέμα μας όμως, η φετινή χρονιά για την οποία τσουγκρίζαμε τα ποτήρια μας την 1η Ιανουαρίου και πανηγυρίζαμε (τόσα ξέραμε), φτάνει αργά αργά στο τέλος της και μιας και είναι όπως είναι (ας μην μπούμε σε περαιτέρω χαρακτηρισμούς), ο κόσμος προσπαθεί να την κάνει να μετρήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Που σημαίνει ότι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα βγήκαν πολύ νωρίτερα από τις αποθήκες, να στολίσουν τα σπίτια και να προσφέρουν μια παραπάνω χαρά!

Η λογική είναι, μένουμε που μένουμε σπίτι, ας κάνουμε αυτήν την παραμονή πιο ευχάριστη και χρωματιστή, φέρνοντας δηλαδή νωρίτερα το κρίστμας σπίριτ. Αν το ξέραμε κι ότι η άνοιξη του 2020 θα μας έβρισκε σε καραντίνα, τότε πιθανώς να μην ξεστολίζαμε καθόλου από τα προηγούμενα Χριστούγεννα και να το πηγαίναμε σερί.

Εμείς εν τω μεταξύ που τρέφουμε μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτή την περίοδο του χρόνου, θα την καταβρίσκαμε πολύ άσχημα. Βασικά, λέμε να πάμε να στολίσουμε τώρα, μιας και μας έβαλαν την ιδέα! Έχουμε και πολλά άλλα να κάνουμε;

https://twitter.com/pharmaki100mg/status/1321418501425451009?s=21

Στην Αγγλία πάντως παίζει πολύ το πρόωρο στόλισμα, αφού ο κόσμος βλέπει ότι τα πράγματα όλο και χειροτερεύουν, οπότε δημιουργεί από μόνος του μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα σπίτι του και πολύ καλά κάνει. Μαζί και με εποχικές ταινίες του Netflix αλλά και τα μελομακάρονα που πωλούνται ήδη σε ορισμένους φούρνους, έχεις μπει στο κλίμα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

https://twitter.com/BSykzz/status/1317605094888787970?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1317605094888787970%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ladbible.com%2Fcommunity%2Finteresting-people-are-putting-up-christmas-decorations-to-cheer-themselves-up-20201018

Υπάρχουν και «χειρότεροι» βέβαια, που έχουν προλάβει να στολίσουν από το Σεπτέμβρη κιόλας (ούτε καν μέσα Οκτώβρη), όπως η περίπτωση της Caroline Gabe και της οικογένειάς της. Για τον ίδιο λόγο, αποφάσισαν να φέρουν πολύ πιο γρήγορα το πνεύμα των Χριστουγέννων τόσο στο σπίτι τους όσο και στη γειτονιά, η οποία τους ευχαριστεί για αυτό.

Και τώρα μας συγχωρείτε, έχουμε μερικές μπάλες να κρεμάσουμε.


Photo by Oana Craciun on Unsplash

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET