BINGE WATCHING

«Τα Χρονικά των Χριστουγέννων» επιστρέφουν το Νοέμβριο στο Netflix και έχουμε το πρώτο trailer!

Μύρισε άρωμα γιορτών και πολύ μας αρέσει.

Δήμητρα Πραντάλου

25 Οκτωβρίου, 2020

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά ανυπομονώ όσο τίποτα να έρθουν τα Χριστούγεννα. Μπορεί να έχω γίνει γραφική, αλλά θα το λέω σε κάθε ευκαιρία. #sorrynotsorry. Μελομακάρονα, φωτάκια σε δρόμους και σπίτια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ταινίες, είναι όσα τριγυρίζουν έντονα στο μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες. Κυρίως τα μελομακάρονα.

Εδώ που τα λέμε, κάθε φορά η λαχτάρα είναι ίδια για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, αλλά φέτος με τη μαυρίλα που έχει πλακώσει, θέλω εκτός από αυτά που προανέφερα για να ευφράνουν την ψυχούλα, να ξεκουμπιστεί το 2020 με συνοπτικές διαδικασίες. Κι ας μη βγούμε να γιορτάσουμε το νέο έτος μέχρι τις 6 το ξημέρωμα, απλά να φύγει.

Μιας και το concept των εορτών θα έχει ούτως ή άλλως φλις κουβέρτα, καναπέ, ζεστή σοκολάτα στο χέρι και Netflix, είμαι σίγουρη πως όλοι περιμένουμε τις χριστουγεννιάτικες ταινίες να ξεκινήσουν για να αράξουμε αναπαυτικά και να τις παρακολουθήσουμε χωρίς να μας νοιάζει τίποτα.

Εν αναμονή, λοιπόν, για όλη τη… μαγεία που θα μας φέρει η αγαπημένη πλατφόρμα τον επόμενο μήνα και τον Δεκέμβριο, ανακοινώθηκε η πρώτη ταινία, που είναι πολύ γνώριμη στους λάτρεις των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για «Τα Χρονικά των Χριστουγέννων» (The Christmas Chronicles) που μετά από δύο χρόνια επιστρέφουν φέτος για τη συνέχεια, με Άι-Βασίλη ξανά τον Kurt Russel. Η εποχιακή ταινία ανήκει στους δημιουργούς του ‘Home Alone’ και ‘Harry Potter’, εξού και η μεγάλη της επιτυχία, αφού την πρώτη εβδομάδα σημείωσε πάνω από 20 εκατ. views.

Η υπόθεση στο πρώτο μέρος αφορούσε την ιστορία δύο αδερφών, που σκοπός τους ήταν να τσακώσουν τον άντρα με τη λευκή γενειάδα και να τον βιντεοσκοπήσουν. Το ελπιδοφόρο σχέδιο τους όμως, κατέληξε στο πιο μαγικό ταξίδι της ζωής τους.

Το δεύτερο μέρος θα φτάσει στο Netflix στις 25 Νοεμβρίου (έχουμε καιρό μπροστά μας δυστυχώς), με την πλατφόρμα να κυκλοφορεί το trailer με την εξής λεζάντα:

Kurt Russel και Goldie Hawn ως Mr. και Mrs Claus; Ας προσπεράσουμε το Halloween. Τα Χριστούγεννα ξεκινούν εδώ.

Η ιστορία μας συνεχίζει με την έφηβη, πλέον, Kate, που περνά τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Κανκούν, με το νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, Jack. Ξενερωμένη και απρόθυμη με αυτή την κατάληξη, αλλά και με τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Kate παίρνει την απόφαση να το σκάσει.


Κατά ένα μαγικό τρόπο και μετά από ανάγκη, η Kate και ο Jack μεταφέρονται στο αληθινό χωριό του Άι-Βασίλη, ωστόσο η παρουσία τους εκεί θα παίξει σημαντικό και βοηθητικό ρόλο ενάντια σ’ έναν μυστηριώδη τύπο με μαγικές ικανότητες, τον Belsnickel, που απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα.

Ποιος ανυπομονεί; Εγώ με τα χίλια!

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET