BINGE WATCHING

Ο Christian Bale το έκανε ξανά και μεταμορφώθηκε για το ‘Thor: Love and Thunder’!

Πάει το μαλλί...

Γεωργία Σιμιτζή

23 Απριλίου, 2021

Thor 4 και με villain τον Christian Bale. Shut up and take my money!

Έχω πειστεί πια ότι αν δε σε λενε Chris, δύσκολα παίρνεις ρόλο στις ταινίες της Marvel. Και παρόλο που έχει ήδη πολλούς συνονόματους το MCU, έρχεται να προστεθεί άλλος ένας στην επερχόμενη ταινία Thor: Love and Thunder – που περιμένω σαν τρελή!

Ο Christian Bale συγκεκριμένα, έχοντας περάσει από την DC παλιότερα, πλέον κάνει μια βόλτα και από το σύμπαν της Marvel, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του αντιήρωα Gorr The God Butcher. Και όπως μας έχει συνηθίσει, το έχει πάρει πολύ σοβαρά κι έχει κάνει δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή του, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τα γυρίσματα.

Ειλικρινά, αν ποτέ υπάρξει βραβείο αφοσίωσης σε ρόλους, τότε ξεκάθαρα πρέπει να το πάρει αυτός. Ο άνθρωπος είναι ο χαμαιλέοντας του κινηματογράφου! Μπαίνει κυριολεκτικά στο πετσί του εκάστοτε ρόλου, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Στην προκειμένη λοιπόν, αναγκάστηκε να φέρει την εμφάνισή του κοντά στον Gorr, ο οποίος αρέσκεται στο να σκοτώνει κάθε θεό στο Μultiverse (όπως δηλώνει και ο τίτλος του). Φυσικά, χρειάζεται η βοήθεια ειδικού makeup και CGI για να έχουμε την τέλεια απεικόνιση του κακού, αλλά είναι αξιοθαύμαστο ότι ο ηθοποιός δείχνει για άλλη μια φορά τόσο μεγάλη αφοσίωση, παρότι η τεχνολογία παίζει τη μεταμόρφωση στα δαχτυλάκια της.

Ευτυχώς να λέμε που έχουμε και τους παπαράτσι να βγάζουν τέτοια λαβράκια όπως οι φωτός του αγνώριστου πρώην Batman, γιατί αν περιμέναμε από τη Marvel Studios καμιά πληροφορία, θα περιμέναμε την πρεμιέρα – που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου 2022 btw.

Τώρα όμως, ας μιλήσουμε λίγο και για τον ίδιο τον χαρακτήρα, τον Gorr τον… «Χασάπη των Θεών».

Ο Gorr ζούσε σε έναν έρημο πλανήτη, όταν η έγκυος γυναίκα του, Arra, πέθανε κατά τη διάρκεια ενός σεισμού, ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά του δεν άντεξαν τις σκληρές συνθήκες διαβίωσης του πλανήτη. Με τις τραγωδίες αυτές να σηματοδοτούν τη ζωή του, αμφισβητεί την ύπαρξη των θεών, μέχρι που γίνεται μάρτυρας μιας πτώσης από τον ουρανό ενός εξ αυτών. Αγανακτισμένος λοιπόν από την αδιαφορία τους ως προς τους θνητούς, τον σκοτώνει και κάνει δικό του το όπλο του, το All-Black το Necrosword. Από εκεί και πέρα, ο τίτλος «Χασάπης των Θεών», μαρτυράει τη θέση του στις ιστορίες. 

Στο ‘Thor: Love and Thunder’ έχουμε και επιστροφές ωστόσο. Η Natalie Portman ως Jane Foster δαμάζει το Mjölnir σαν νέα Goddess of Thunder, ενώ η Tessa Thompson επιστρέφει ως η νέα ηγεμόνας του Asgard σε αναζήτηση της βασίλισσάς του. Αν τα βάλουμε κάτω, έχουμε να περιμένουμε και μια εμφάνιση που αγαπήσαμε πολύ στους Avengers. Πού βρίσκεται τώρα ο Thor; Το βρήκες! Με τους Guardians of the Galaxy, καθώς στο τέλος του Endgame, πηγαίνει μαζί τους.

Ο Waititi σίγουρα θα έχει τα χέρια του γεμάτα με την τελευταία περιπέτεια του God of Thunder!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

BINGE WATCHING

10 χρόνια μετά ο Joffrey παραμένει ο πιο μισητός χαρακτήρας που έβγαλε ποτέ η τηλεόραση!

Μουσική

Εσείς το ξέρατε ότι η Brenda Lee ήταν 13 χρονών όταν έβγαλε το ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’;

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET