fbpx

Ο Chris Hemsworth ξετρελάθηκε με το ‘Love and Thunder’ και δεν ψήνεται ν’ αφήσει τον Thor σύντομα!


Επ, τι παίχτηκε εδώ; Από το Endgame και έπειτα βλέπω ότι έχετε χαλαρώσει πάρα πολύ. Δε μου στέλνετε πια με αγωνία να μάθετε τα νέα για τους αγαπημένους σας σούπερ ήρωες και δε σας πολυενδιαφέρει κιόλας αν υπάρχουν. Ότι τι δηλαδή; Ένας Iron Man σας κράταγε πιστούς όλο αυτό το διάστημα; Πληγώνομαι πολύ όταν καταλαβαίνω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Προδοσία ονομάζεται αν θέλετε να ξέρετε.

Μπορεί όντως ο αγαπημένος μας Tony Stark να μη συνεχίζει για ευνόητους λόγους να πρωταγωνιστεί στις ταινίες της Marvel, εντούτοις η αγωνία μας (θα έπρεπε να) παραμένει ίδια και μεγαλύτερη για το τι μέλλει γεννέσθαι σχετικά με την επόμενη φάση του MCU.

Για την οποία λίγα πράγματα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, αλλά στον φάκελο με τα δεδομένα μόλις προστέθηκε ότι ο Κρις Χέμσγουορθ θα συνεχίσει να κάνει τον Thor που λατρέψαμε!

Ο ίδιος δήλωσε πολύ ψημένος να παραμείνει στον ρόλο του Θεού του κεραυνού, κάνοντας όλους τους φανζ (τους πραγματικούς!) ιδιαίτερα χαρούμενους. Ένα νέο που σίγουρα χρειάζονταν ύστερα από την ανακοίνωση των Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Κρις Έβανς πως ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους ως Iron Man και Captain America. Ο 37χρονος ηθοποιός, λοιπόν, ενημέρωσε τους οπαδούς του πως δεν σκοπεύει να τελειώσει με το φρανσάιζ σύντομα και κατ’ επέκταση να περιμένουμε και άλλα πρότζεκτ με το MCU.

Δύσκολα αφήνεις άλλωστε μια τεράστια επιτυχία που κρατάει από το 2011 χάρη στην οποία έχεις συμμετάσχει σε 8 ταινίες-υπερπαραγωγές.

Ο Αυστραλιανός ηθοποιός που λέτε, σε συνέντευξή του στο πολωνικό Elle Man, ρωτήθηκε μήπως το Thor: Love and Thunder, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2022 (αν όλα πάνε καλά), θα είναι η τελευταία του σχετική δουλειά και η απάντηση που έδωσε ήταν αυτή ακριβώς που θέλαμε να ακούσουμε.

Είστε τρελοί; Δεν μπαίνω σε καμία περίοδο συνταξιοδότησης. Ο Thor είναι πολύ νέος για κάτι τέτοιο. Είμαι μόλις 1500 χρονών! Αυτή δεν είναι σίγουρα η ταινία που θα πω αντίο στο brand. Τουλάχιστον έτσι ελπίζω.

Και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστέψουμε, καθώς μοιάζει πολύ χαρούμενος με τη συμμετοχή του στη νέα ταινία.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως: «Μόλις διάβασα το σενάριο ενθουσιάστηκα πολύ. Είναι σίγουρο πως θα υπάρχει πολλή αγάπη και πολλοί κεραυνοί σε αυτή την παραγωγή. Είμαι χαρούμενος που μετά από όσα έγιναν στο Avengers: Endgame, συνεχίζω να είμαι μέρος του Marvel Universe και μπορούμε να συνεχίσουμε την ιστορία του Thor. Φυσικά, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα για την πλοκή, αλλά για να ικανοποιήσω την περιέργειά σας, θα πω ότι πέρασα πολύ καλύτερα διαβάζοντας αυτό το σενάριο απ’ ό,τι του Thor: Ragnarok, κι αυτό δείχνει πολλά, γιατί εκείνη η ταινία ήταν καταπληκτική.»

Το καλό σε αυτή την υπόθεση είναι πως το Love and Thunder είναι μονάχα ένα κομμάτι από όλα αυτά που έχει ετοιμάσει το MCU μελλοντικά. Προτεραιότητα έχει η Σκάρλετ Γιόχανσον με το ‘Black Widow’ και στις αρχές του 2021 το ‘The Eternals’ με την πολυαναμενόμενη συμμετοχή της Αντζελίνα Τζολί.

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, συστήνουμε υπομονή και επανάληψη όλων των ταινιών Marvel για μεθαδόνη.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET