ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ChemExpo 2023: Το Chemecon γιορτάζει τα 10 χρόνια και σε προσκαλεί σε μία μοναδική ημερίδα!

Αν είσαι νέος Χημικός Μηχανικός, σ' ενδιαφέρει.

Neopolis Team

2 Μαΐου, 2023

Αν σπουδάζεις Χημικών Μηχανικών, τότε η εκδήλωση του Chemecon για τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του, σε αφορά!

Ο πρώτος μη κερδοσκοπικός σύλλογος νέων Χημικών Μηχανικών που δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, διοργανώνει το «ChemExpo 2023 | 10 years of Chemecon» στις 12 Μαΐου 2023 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) με στόχο την ουσιαστική σύνδεση των φοιτητών με το αντικείμενο των σπουδών τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chemecon (@chemecon_ntua)

Η προσπάθεια αυτή γίνεται μέσω οργανωμένων και πολυδιάστατων δράσεων, με κύριο άξονα την άμεση και σφαιρική πληροφόρηση γύρω από τις δυνατότητες και προοπτικές ενός Χημικού Μηχανικού.

Σχετικά με το ChemExpo 2023

Πρόκειται για μια ημερίδα ενημέρωσης και δικτύωσης σχεδιασμένη από φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που απευθύνεται σε άτομα της φοιτητικής κοινότητας, απόφοιτους, ερευνητές και μέλη του ευρύτερου ακαδημαϊκού χώρου.

Το «παρών» θα δώσουν κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της Χημικής Μηχανικής, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάθε εταιρείας με σκοπό να ενημερωθούν για την εταιρική δραστηριότητα αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για τις σύγχρονες παραγωγικές και επιχειρηματικές προκλήσεις.

Στην Κεντρική Αίθουσα της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και το ερευνητικό έργο διδακτόρων, ερευνητών και φοιτητικών ομάδων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους ερευνητές και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον ερευνητικό και ακαδημαϊκό τομέα.

Παράλληλα, στις αίθουσες του Χώρου, θα λάβουν χώρα τα «Round Table Sessions», δηλαδή ανοιχτές συζητήσεις μεταξύ φοιτητών και αποφοίτων Χημικών Μηχανικών που εργάζονται στον κλάδο, καθώς και τα Workshops από τις συμμετέχουσες εταιρείες. Σκοπός των workshops είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με τον ρόλο του Χημικού Μηχανικού σε αυτές, ενώ παράλληλα θα μπορούν να θέτουν ανοιχτά τις απορίες τους.

Υποστηρικτές της Εκδήλωσης μας είναι οι εταιρείες: SYCHEM S.A., Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, MYTILINEOS, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, ALPLA Group, ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Α.Ε., Όμιλος Motor Oil, P&G, SOL HELLAS Α.Ε., Coca-Cola Τρία Έψιλον, Παπαστράτος, Όμιλος Ηρακλής και ELPEN.

Μπορείς να κλείσεις τη θέση σου κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για το ChemExpo 2023 | 10 years of Chemecon:

[email protected] | [email protected]Ιnstagram | [email protected] | [email protected] | Tickets

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Πατρών: Οι 20.000 φοιτητές είναι «αιώνιοι» – Οι Σχολές με τα μεγαλύτερα ποσοστά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Φοιτητές διακρίθηκαν σε Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό και μας έκαναν περήφανους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στις 26/5 ο τελικός του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας του Κομβού Καινοτομίας του ΔΠΘ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET