Τιβί

Αποφασισμένο να μαζέψει όλη την ελίτ, το Survivor 3 θέλει και Ιωάννα Μπέλλα στο παιχνίδι!

Κάτι μας λέει πως το Survivor 3 θα είναι και ο τελευταίος κύκλος. Οι παλιές καλές εποχές της υψηλής τηλεθέασης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στον ΣΚΑΪ, γι’αυτό και ο Ατζούν κάνει ό,τι περνάει απ’το χέρι του προκειμένου να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που απ’ότι φαίνεται δεν γνωρίζει καθόλου καλά. Στην μάχη της τηλεθέασης […]

Δήμητρα Πραντάλου

21 Ιανουαρίου, 2019

Κάτι μας λέει πως το Survivor 3 θα είναι και ο τελευταίος κύκλος.

Οι παλιές καλές εποχές της υψηλής τηλεθέασης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στον ΣΚΑΪ, γι’αυτό και ο Ατζούν κάνει ό,τι περνάει απ’το χέρι του προκειμένου να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που απ’ότι φαίνεται δεν γνωρίζει καθόλου καλά.

Στην μάχη της τηλεθέασης ρίχνει ξανά την ξαναζεσταμένη συνταγή, Ελλάδα vs Τουρκία, γιατί πουλάει όσο τίποτα. Σε μία εποχή που οι σχέσεις των δύο χωρών είναι τεταμμένες, ο παραγωγός του Survivor πιστεύει πως αυτή είναι μια κίνηση ματ για να γίνει ντόρος και συζήτηση.

Που θα γίνει εδώ που τα λέμε, γιατί όλο και κάποιο προσβλητικό θα ειπωθεί. Και από τις δύο μεριές.

Τέλος πάντων, δεν είναι μόνο αυτό που θεωρούμε ότι θα συμβάλει στο να πατώσει το νέο Survivor, το οποίο να υπενθυμίσουμε κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου.

Κατ’αρχάς, τα όσα γνωρίζουμε τα έχουμε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σήμερα όμως έσκασε ένα ακόμα νέο που δεν μας ρίχνει κι απ’τα σύννεφα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Ιωάννα Μπέλλα είναι το δεύτερο κατά σειρά πρόσωπο που η παραγωγή θέλει δια καώς. Το πρώτο φημολογείται πως είναι η Μέγκι Ντρίο.

Κι ενώ το Survivor θα ξεκινήσει με πολύ γυμνασμένα κορμιά και κυρίως αθλητές, κάπου στη μέση θα “εισβάλλουν” και σελέμπριτιζζζ, οι οποίοι απ’ότι καταλαβαίνουμε θα βοηθήσουν (!) τους πρώτους που θα έχουν ήδη ξεκινήσει από νωρίς. Κι αν δεν είναι αυτή η Ιωάννα Μπέλλα, τότε ποια;

Όσο να πεις, έχει συνηθίσει και στο ξύλο το κορίτσι.

Η παραγωγή λοιπόν είναι πολύ …large για την Ιωάννα, αφού της προσφέρει ένα πάραπολυ καλό ποσό για να δώσει την πολυπόθητη θετική απάντηση. Προς το παρόν, το μοντέλο σκέφτεται σοβαρά την πρόταση και ζυγιάζει τα υπέρ και τα κατά. Έχουμε χρόνο μπροστά μας μέχρι να αποφασίσει.

Τέλος, εκτός από την Ιωάννα, τα πιθανά ονόματα για τους διάσημους (ο Θεούλης να τους κάνει) που παίζει να μπουν στο παιχνίδι είναι όπως αναφέραμε παραπάνω η Μέγκι Ντρίο, ο Τάσος Ποτσέπης που έχει περάσει από κάστινγκ και έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία, ο Κώστας Καραφώτης που κάτι ξέρει από παιχνίδια, ο Χρήστος Χολίδης που έχει φτιάξει και το κορμί που θα τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και ο Τζιμπρίλ Σισέ που μάλλον του έχει λείψει η δημοσιότητα.

Και πριν σας αφήσω, εδώ η Ιωάννα Μπέλλα πιο έτοιμη από ποτέ για να επιβιώσει στις δύσκολες συνθήκες της περιοχής La Romana:

https://www.instagram.com/p/BsvHA8MHo-K/

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET