Τιβί

To Survivor επιστρέφει με «Ελλάδα vs Τουρκία» για να δώσει ξανά νόημα στις νύχτες μας!

Το GNTM τελείωσε, το Power of Love ξεκίνησε και το Survivor 3… έρχεται! Ο ΣΚΑΪ επιχειρεί για τρίτη χρονιά να ρίξει στην μάχη της τηλεθέασης το ριάλιτι επιβίωσης, που όμως δεν φαίνεται πια να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Απόδειξη αυτού είναι πως το δεύτερο Survivor είχε φέρει πολύ απογοητευτικά νούμερα στο κανάλι, και […]

Δήμητρα Πραντάλου

15 Ιανουαρίου, 2019

Το GNTM τελείωσε, το Power of Love ξεκίνησε και το Survivor 3… έρχεται!

Ο ΣΚΑΪ επιχειρεί για τρίτη χρονιά να ρίξει στην μάχη της τηλεθέασης το ριάλιτι επιβίωσης, που όμως δεν φαίνεται πια να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Απόδειξη αυτού είναι πως το δεύτερο Survivor είχε φέρει πολύ απογοητευτικά νούμερα στο κανάλι, και μάλιστα υπήρξε έντονη φημολογία να μην πάει σε τρίτη χρονιά.

Παρ΄όλα αυτά όχι μόνο θα επιστρέψει, αλλά ο Acun θα δοκιμάσει και νέα κόλπα… 

Το πρώτο και πιο σημαντικό, είναι πως δεν θα δούμε άλλο ένα ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ Διάσημων και Μαχητών. Φέτος λοιπόν θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια που θα καταβάλουν πολύ γυμνασμένοι άντρες και γυναίκες από την Ελλάδα, προκειμένου να κερδίσουν τους παίκτες της Τουρκίας.

Καλά κατάλαβες, το παιχνίδι φέτος θα είναι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό στην ελληνική τηλεόραση, αφού το 2006 είχε παίξει πάλι το Ελλάδα – Τουρκία με τότε παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Σχετικό απόσπασμα:

Φυσικό και επόμενο της εν λόγω εξέλιξης, είναι να έχουμε παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη για λογαριασμό της Ελλάδας και τον Acun Ilicali για λογαριασμό της Τουρκίας. Παράλληλα, σε ρόλο συμπαρουσιαστή θα βρίσκεται και ο Γιώργος Λιανός.

Δεύτερο και εξίσου σημαντικό, είναι πως τα γυρίσματα δεν θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο αλλά σε ένα καινούριο μέρος που ενδέχεται να είναι η περιοχή “La Romana“.

Ένας μικρός παράδεισος κι αυτή η περιοχή:

Τρίτο και όχι τόσο σημαντικό, είναι το κατά πόσο ισχύει τελικά πως ο Τάσος Ποτσέπης έχει περάσει από κάστινγκ για το Survivor 3 όπως ο ίδιος λέει και αν ισχύει πως η παραγωγή θέλει να μπει στο παιχνίδι και η Μέγκι Ντρίο.

Και τα δύο σενάρια ισχύουν, καθώς υπάρχει πιθανότητα να μπουν “διάσημοι” παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κόλπο φυσικά που αποσκοπεί στο “ψησιμο” των τηλεθεατών, μπας και έρθουν νουμεράκια στο κανάλι.

Το πως θα επιλέξει ο Acun να τους ρίξει στο παιχνίδι και ποια χρονική στιγμή, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.

Η πρεμιέρα του Survivor 3 έρχεται στις 2 Φεβρουαρίου, οπότε πολύ σύντομα θα γνωρίσουμε και τα… γυμνασμένα κορμιά που θα βαφτούν με τα μπλε της χώρας μας.

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET