Τιβί

Ανέβηκε το η μπήχη της Μέγκι | Τη ζητάνε οσάν τρελοί στο Survivor 3!

Γιατί τι ζητάνε στα ριάλιτι; Εριστικά, ιντριγκαδόρικα, θερμοκέφαλα και αμόρφωτα άτομα, αυτό ζητάνε. Κάπως έτσι λοιπόν, η Μέγκι που λατρέψαμε στο GNTM γίνεται ο τέλειος στόχος. Η συνταγή για την επιτυχία, που λέμε.  Το Survivor 3 επιστρέφει και ψάχνει τον φετινό του Χανταμπάκη, για να προκαλέσει το σάλο του βρε παιδί μου. Γιατί πολύ ήρεμα […]

Neopolis Team

31 Δεκεμβρίου, 2018

Γιατί τι ζητάνε στα ριάλιτι; Εριστικά, ιντριγκαδόρικα, θερμοκέφαλα και αμόρφωτα άτομα, αυτό ζητάνε. Κάπως έτσι λοιπόν, η Μέγκι που λατρέψαμε στο GNTM γίνεται ο τέλειος στόχος. Η συνταγή για την επιτυχία, που λέμε. 

Το Survivor 3 επιστρέφει και ψάχνει τον φετινό του Χανταμπάκη, για να προκαλέσει το σάλο του βρε παιδί μου. Γιατί πολύ ήρεμα ήταν τα πράγματα στο 2 -παρά ορισμένων προσπαθειών που έγιναν- και δεν τους άρεσε αυτό φαίνεται. Θέλουν πιο πιπεράτους χαρακτήρες. Και αν η Μέγκι δεν είναι αυτό που ψάχνουν, τότε ποιος;!

Πρόκειται μάλιστα για τεσταρισμένο άτομο, που έχει ζήσει το ριάλιτι και ξέρει τι ζητάει για να πετύχει, οπότε αποτελεί μια safe επιλογή. Η πρόταση που της έγινε είναι πολύ γενναιόδωρη λέγεται, η ίδια θέλει να παραμείνει στο χώρο της τηλεόρασης, οπότε μάλλον θα απολαύσουμε άλλο ένα ρεσιτάλ ευγλωττίας οσονούπω. Άσε που πολύ νωρίς μας την έκοψαν από το GNTM και χάσαμε πολλές εκρήξεις ειλικρίνειας κι αυθεντικότητας από αυτήν. Βέβαια, για να στο χαλάσω λίγο, δεν υπάρχει τίποτα οριστικό ακόμα, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε.

Ωστόσο, αν θέλουν τη γνώμη μας εκεί οι παραγωγοί του Survivor, για σίγουρα αποτελέσματα, θα προτείναμε να ρίξουν και μια Αμανατίδου στο παιχνίδι, έτσι για το χαμό. Μπας και πάνω στην πείνα και τα νεύρα μάθουμε τίποτα παραπάνω για τα προηγούμενά τους. Και γενικότερα, για να θυμηθούμε λίγο τις παλιές καλές ημέρες του GNTM, γιατί ακόμα το αναζητάμε τις δευτεροτρίτες μας…

Ας κλείσει πρώτα το deal με την Μέγκι Ντρίο βέβαια και τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους. Και την Αμανατίδου να μη βάλουν δίπλα της, όλο και κάποιος άλλος θα βρεθεί να της γυρίσει το μάτι. Και όπως είπαμε, αυτό είναι το ζητούμενο!

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET