ΕΛΛΑΔΑ

Αρρωστημένος άντρας βάζει το pitbull του να σκοτώνει γάτες σε περιοχές της Αττικής!

Αυτά τα άτομα είναι επικίνδυνα για την κοινωνία κι όποιος γνωρίζει κάτι, οφείλει να μιλήσει!

Neopolis Team

26 Απριλίου, 2023

Η διαστροφή κάποιων ανθρώπων δε θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει και δυστυχώς τα ζώα είναι τα πιο συνήθη θύματά τους. Ειδικά τα αδέσποτα, που είναι εκτεθειμένα σε κάθε είδους κίνδυνο.

Το πιο παράλογο στην προκειμένη είναι ότι ο δράστης που αναζητείται έχει ο ίδιος κατοικίδιο και μέσω αυτού σκοτώνει άλλα ζώα. Αποτελεί μία από τις συχνές περιπτώσεις ιδιοκτητών pitbull που χαλούν τη φήμη της ράτσας και δημιουργούν την εικόνα ενός επικίνδυνου σκύλου, ενώ ο μόνος επικίνδυνος είναι ο άνθρωπος που τον έχει εκπαιδεύσει να είναι επιθετικός.

Για την προστασία των αδέσποτων γατιών αλλά και της κοινωνίας ολόκληρης, φιλόζωοι έχουν κοινοποιήσει φωτογραφίες και πληροφορίες που καταδεικνύουν τον άρρωστο αυτόν άντρα, προκειμένου να οδηγηθεί στην αστυνομία και να τιμωρηθεί για τις πράξεις του.

Όπως σημειώνεται, πιάστηκε επί τω έργω σε Βύρωνα και Καισαριανή, με αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό της Παρασκευής, στο Σκοπευτήριο, να αναφέρουν πως μόλις το σκυλί σκότωσε τη γάτα, εκείνος απομακρύνθηκε από το σημείο γελώντας. Ενώ τελευταία φορά που εντοπίστηκε να κάνει το ίδιο, ήταν τη Δευτέρα στο πάρκο της Ανάληψης.

Ο άντρας φέρει τατουάζ στο δεξί του μπράτσο, ενώ κρατάει το κατοικίδιό του με ένα διπλό σχοινί, όπως σημειώνεται. Ένα σχόλιο στην παραπάνω δημοσίευση εντωμεταξύ, αποκαλύπτει πως άνθρωποι στην περιοχή τον έχουν πιθανόν αναγνωρίσει, καθώς αναφέρει:

Βρήκα άνθρωπο που έχει δει από κοντά το σκύλο (αλλά και αυτόν), να αναφέρω ότι μου είπε ότι είναι μεν pitbull αλλά όχι καθαρόαιμο Και μάλλον έχει κάνε κόρσο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, γιατί το σκυλί είναι υπερβολικά μυώδες, αρκετά μεγάλο, και με μεγάλο κεφάλι. Το χρώμα του είναι μαύρο γκρι με λίγο άσπρο, και το χαρακτήρισε σαν «περίπου τιγρέ»…

Επίσης, από άλλη μαρτυρία ξέρουμε ένα μέρος του συχνού δρομολογίου του για τη βόλτα του σκύλου. Αν τις επόμενες ημέρες δεν εξαφανιστεί από την περιοχή μας, οι ομάδες που τον αναζητούν θα τον βρουν. 

Ας ελπίσουμε η κατάληξη της υπόθεσης να είναι αίσια, για να γλιτώσουν αδέσποτες γάτες-εν δυνάμει θύματά του, καθώς και ο σκύλος.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Πρεμιέρα με «Νέα Ελληνική Γλώσσα» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET