ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Anonymous vs ISIS | Ο πόλεμος ξεκίνησε και στο Ίντερνετ…

Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο κατά του Isis σε απάντηση στις επιθέσεις του Παρισιού, που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους. Η ομάδα των Anonymous δήλωσε ότι «θα ενώσει την ανθρωπότητα», προειδοποιώντας τους τρομοκράτες να «τους περιμένουν», σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, αλλά όχι στο λογαριασμό των ακτιβιστών. Ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα του […]

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2015

Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο κατά του Isis σε απάντηση στις επιθέσεις του Παρισιού, που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους.

Η ομάδα των Anonymous δήλωσε ότι «θα ενώσει την ανθρωπότητα», προειδοποιώντας τους τρομοκράτες να «τους περιμένουν», σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, αλλά όχι στο λογαριασμό των ακτιβιστών.

Ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα του Γκάι Φωκς, λέει στα γαλλικά: «Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν. Θα πρέπει να ξέρετε ότι θα σας βρούμε και δεν θα σας αφήσουμε. Θα ξεκινήσουμε τη μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ εναντίον σας. Να περιμένετε μαζικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Σας έχουμε κηρύξει πόλεμο. Να είστε προετοιμασμένοι. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερος από εσάς και θα βγει ακόμη πιο ισχυρός από αυτή τη θηριωδία».

Στο Twitter, η ομάδα έγραψε: «Είμαστε έξω φρενών με την επαναλαμβανόμενη σφαγή των αθώων πολιτών στο όνομα μιας ειρηνικής θρησκείας. Προφανώς δεν σέβεστε τις πεποιθήσεις σας και δεν έχετε καμία σχέση με την ανθρώπινη ζωή και εξέλιξη. Ερχόμαστε να σας πιάσουμε, θα σας χτυπήσουμε πιο σκληρά από ποτέ. Δεν χρειάζεται να σας πούμε να μας περιμένετε, επειδή έχουμε ήδη αποδείξει ποιοι είμαστε, αλλά εσείς δεν δείχνετε κανένα σεβασμό για την ανθρωπότητα. Βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, και θα πληγείτε από μεγάλες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, θα μιλήσω σε όλες τις σημαντικές ομάδες και τους υποστηρικτές του #OpIceISIS, όπως οι TheBinarySec, οι CtrlSec, οι OpIceISIS και θα εργαστούμε από κοινού για να καταστρέψουμε τις επικοινωνίες στον κυβερνοχώρο του ISIS και τους λογαριασμούς σας, χαχα καλή τύχη στην προσπάθειά σας να τους κρατήσετε»

Ολόκληρο το βίντεο, μπορείτε να το δείτε εδώ!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET