ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Άμεση εκκένωση του γηπέδου στο Γερμανία – Ολλανδία!

Παρόλο που η Κυβέρνηση της Γερμανίας είχε αποφασίσει την κανονική διεξαγωγή του φιλικού αγώνα ανάμεσα στις ομάδες της Γερμανίας και της Ολλανδίας, το ματς αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας μετά από απαίτηση των Αστυνομικών Αρχών της χώρας! Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται η εκκένωση των κερκίδων του γηπέδου με σχετική ηρεμία να επικρατεί στις τάξεις των οπαδών ενώ έχουν […]

Neopolis Team

17 Νοεμβρίου, 2015

Παρόλο που η Κυβέρνηση της Γερμανίας είχε αποφασίσει την κανονική διεξαγωγή του φιλικού αγώνα ανάμεσα στις ομάδες της Γερμανίας και της Ολλανδίας, το ματς αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας μετά από απαίτηση των Αστυνομικών Αρχών της χώρας! Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται η εκκένωση των κερκίδων του γηπέδου με σχετική ηρεμία να επικρατεί στις τάξεις των οπαδών ενώ έχουν μπλοκαριστεί και οι οδοί γύρω από αυτό για να μην πλησιάσουν περισσότεροι οπαδοί.

Το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί για απόψε στο ποδοσφαιρικό στάδιο του Ανόβερο με την Καγκελάριο Μέρκελ, τον Αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ κι αρκετούς ακόμη Υπουργούς να έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν δείχνοντας με τον τρόπο τους πως δεν …τρομοκρατούνται και πως στέκονται αλληλέγγυοι δίπλα από τον Γαλλικό λαό.

Τελικά όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό αφού η Αστυνομία ζήτησε την ματαίωση του αγώνα και την άμεση εκκένωση του γηπέδου. Ο συναγερμός μόνο λανθασμένος δεν υπήρξε, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλούνται πηγές από την Διεύθυνση της Αστυνομίας, βρέθηκε ένα ασθενοφόρο γεμάτο με εκρηκτικά που προοριζόταν να πυροδοτηθεί εντός της HDI Arena!

 

hdi arena1

hdi arena2

hdi arena3

Είμαστε σε πόλεμο…

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET