ΕΛΛΑΔΑ

Ακριβαίνουν τα εισιτήρια στα ΜΜΜ για να αναγκαστείς να βγάλεις μηνιαία κάρτα!

Σε δραστικά και… αποφασιστικά μέτρα πρόκειται να προχωρήσει ο ΟΑΣΑ, προκειμένου να μειωθούν οι ουρές στα εκδοτήρια. Πριν λίγες ημέρες, είχαμε γράψει την ανακοίνωση που είχε κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Γεώργιος Θωμόπουλος, για την αναβάθμιση των παλαιότερων εκδοτικών μηχανημάτων, ούτως ώστε να μη γίνεται συμφόριση στις επαναφορτίσεις. Ωστόσο, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, […]

Neopolis Team

22 Οκτωβρίου, 2018

Σε δραστικά και… αποφασιστικά μέτρα πρόκειται να προχωρήσει ο ΟΑΣΑ, προκειμένου να μειωθούν οι ουρές στα εκδοτήρια.

Πριν λίγες ημέρες, είχαμε γράψει την ανακοίνωση που είχε κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Γεώργιος Θωμόπουλος, για την αναβάθμιση των παλαιότερων εκδοτικών μηχανημάτων, ούτως ώστε να μη γίνεται συμφόριση στις επαναφορτίσεις.

Ωστόσο, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε πως θα γίνει αλλαγή και της τιμολογιακής πολιτικής, για να προωθηθεί παραπάνω και η ηλεκτρονική κάρτα.

Στόχος είναι τα πολλαπλά ηλεκτρονικά εισιτήρια να απευθύνονται κυρίως σε τουρίτσες, ενώ η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της χώρας να γίνεται μέσω της προσωποιημένης ή ανώνυμης ηλεκτρονικής κάρτας.

Αν συμβεί αυτό τότε αναμένεται να αυξηθεί και η τιμή των εισιτηρίων τα οποία φορτίζονται σε πολλαπλά εισιτήρια, καθώς οι κάτοχοι προσωποποιημένων και ανώνυμων καρτών έχου πρόσβαση σε χαμηλότερες τιμές.

Όλα αυτά πάντως συμβαίνουν ένα και παραπάνω χρόνο από την “πρεμιέρα” των προσωποποιημένων καρτών, όπου αρχικά απευθύνονταν μόνο σε κατόχους παλιών καρτών απεριορίστων διαδρομών, καθώς ήταν διαθέσιμες μόνο με την αγορά κομίστρου 30 ημερών.

Σε συνδυασμό με την απίστευτη ταλαιπωρία που είχε υποστεί ένα μεγάλο μέρος του επιβατικού κοινού για την έκδοση των προσωποιημένων καρτών, οδήγησαν πολλούς στο να βγάζουν καθημερινά εισιτήρια για τη μετακίνησή τους.

Για να δούμε, θα προωθηθεί καλύτερα τώρα η προσωποιημένη ηλεκτρονική κάρτα;

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET