ΕΛΛΑΔΑ

Aegean | 2.000 δωρεάν εισιτήρια τον χρόνο, αποκλειστικά για φοιτητές!

Η Aegean σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία, διαθέτουν 8 δωρεάν εισιτήρια τον χρόνο σε 250 φοιτητές. Τα εισιτήρια αφορούν πρωτοετείς φοιτητές που εισήχθησαν την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 και τα 8 εισιτήρια ανά έτος ισχύουν για τη διάρκεια των σπουδών τους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, προσφέροντάς τους […]

Neopolis Team

5 Νοεμβρίου, 2016

Η Aegean σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία, διαθέτουν 8 δωρεάν εισιτήρια τον χρόνο σε 250 φοιτητές.

Τα εισιτήρια αφορούν πρωτοετείς φοιτητές που εισήχθησαν την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 και τα 8 εισιτήρια ανά έτος ισχύουν για τη διάρκεια των σπουδών τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, προσφέροντάς τους 8 εισιτήρια μονής διαδρομής το χρόνο (1 Οκτωβρίου- 30 Σεπτεμβρίου) για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Τα εισιτήρια (μέσω του δικτύου της Aegean και της Olympic Air) μπορούν να περιλαμβάνουν παραπάνω από ένα δρομολόγιο, εφόσον υπάρχει συγκεκριμένη ανάγκη για τη μετακίνηση των φοιτητών. Π.χ. Κύθηρα-Αθήνα, Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Στόχος του προγράμματος είναι να στηρίξουμε τους νέους στο ξεκίνημά τους και να τους διευκολύνουμε στις μετακινήσεις τους από και προς τον τόπο διαμονής τους και το πανεπιστήμιό τους, προκειμένου να επισκέπτονται όσο πιο συχνά μπορούν τις οικογένειές τους. Η πρωτοβουλία αυτή, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 αφορά σε:

  • 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από προορισμούς προς δρομολόγια «άγονων γραμμών»: Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελόριζο*, Αστυπάλαια*, Κάλυμνος*
    *Μέσω συνδεδεμένου δρομολογίου
  • 150 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ήδη, κατόπιν υποβολής των σχετικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, συνολικά 750 φοιτητές μέχρι σήμερα (250 νεοεισαχθέντες ανά έτος 2013, 2014 και 2015) εξαργυρώνουν τα προνόμια του προγράμματος και λαμβάνουν από την AEGEAN και την Olympic Air, 8 δωρεάν εισιτήρια ανά έτος, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η επιλογή των φοιτητών βασίζεται τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό Πανεπιστήμιο, όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αφού πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με την έναρξη του προγράμματος, στις 31 Οκτωβρίου 2016 έως και 30 Νοεμβρίου 2016.

Διαβάστε στο Neopolis.gr όλα τα Φοιτητικά Νέα!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET