ΕΛΛΑΔΑ

Η Aegean «τσιμπάει» την αξία του Freedom Pass δίνοντας 300€ σε όσους νέους εμβολιαστούν!

Δε θα ξέρουμε πού να τα πρωτοξοδέψουμε!

Neopolis Team

29 Ιουνίου, 2021

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για το freedom pass και τα 150€, κι έχουν αρχίσει να γίνονται ήδη οι πρώτες προσφορές. Σε παζαράκι βλέπουμε να μετατρέπεται η κάρτα ελευθερίας και όποιος προλάβει, πρόλαβε!

Προς το παρόν, έχουμε έναν διπλασιασμό της αξίας του freedom pass από την Aegean, που ξεκάθαρα βάζει κόσμο σε πειρασμό για ταξίδι μετά το πρώτο… τσίμπημα.

Πιο ειδικά, για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου, η εταιρεία θα προσθέτει ένα ευρώ ακόμα, με την παροχή αυτή να ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022. Μιλάμε για έναν χρόνο σχεδόν, οπότε δε θα χρειαστεί καν να κάνετε βιαστικές επιλογές προορισμού. Αν δηλαδή έχετε κλείσει ήδη για τις φετινές διακοπές σας, το ξαναβλέπετε το χειμώνα ή και το επόμενο καλοκαίρι. 

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία. Αυτή, σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις, θα γίνει κάπου μέσα στον Ιούλιο, και πιο συγκεκριμένα μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. 

Να αναμένουμε κι άλλες ανάλογες προσφορές από διάφορες εταιρείες; Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής πάντως, τα ραντεβού των νέων μεταξύ 18-25 αυξήθηκαν κατά πολύ από χθες (18.000 μέσα σε λίγες ώρες), οπότε η αποστολή «δελεασμός» πήγε καλά.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET