ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

To Λονδίνο φόρεσε τα γιορτινά του, τα Χριστούγεννα είναι κι επίσημα εδώ!

And so this is Christmas!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

4 Νοεμβρίου, 2022

Αυτή την πρώτη κίνηση των άλλων περιμένουμε κάθε χρόνο, για να καταλάβουμε ότι είναι εντάξει να μπούμε κι επίσημα στο χριστουγεννιάτικο mood. Μη βλέπετε που τραγουδάμε Mariah Carey από αρχές Οκτωβρίου (και νωρίτερα μην πω), αλλά το κρατάμε κρυφό μέχρι να πέσει το σήμα ότι μπήκαμε officially σε αυτή την εποχή του χρόνου.

Το Λονδίνο έχει αναλάβει ακριβώς αυτό το ρόλο, να ντύνεται δηλαδή στα γιορτινά από νωρίς και να μας κάνει ξεκάθαρο ότι είναι οκ να παίζουμε δυνατά τις χριστουγεννιάτικες playlist στο Spotify. Εκτός αυτού, πρόκειται για την πόλη με έναν από τους καλύτερους στολισμούς, που μας βάζει στο κλίμα και μόνο κοιτάζοντάς το σε φωτογραφίες. Φανταστείτε να είμαστε εκεί και να το ζούμε από κοντά… *κλαίει επειδή δε θα πάει ποτέ*

Για να μη νιώθουμε άσχημα, ακόμα και το υπερφωτισμένο Λονδίνο έχει ρίξει τον πήχη φέτος, επειδή… ενεργειακή κρίση και ακρίβεια! Όπως αναφέρει το New West End Company, τα λαμπάκια που στολίζουν τους διάσημους δρόμους είναι οικολογικά (ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα) και θα παραμένουν αναμμένα για περιορισμένη ώρα προκειμένου να περιοριστεί και η κατανάλωση στα 3/4 συγκριτικά με πέρσι. Συγκεκριμένα, τα φώτα θα ανάβουν από τις 3:00 μ.μ ως τις 23:00 κατά την εορταστική περίοδο, ενώ μέχρι πέρυσι ήταν αναμμένα όλο το 24ωρο.

Για κακή μας τύχη, τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς μεγάλο άγχος για τον Covid, συμπίπτουν με τα Χριστούγεννα λιτότητας, αλλά θα το παλέψουμε κι αυτό. Όπως είπε και η Hadas Kulcsar, επικεφαλής της καμπάνιας και της διοργάνωσης της εταιρείας: «Μετά από αρκετά χρόνια, αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς περιορισμούς για τον κορωνοϊό και θέλουμε να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία για να βοηθήσουμε τον κόσμο να γιορτάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων μαζί με αγάπη και προσφορά».

Anyway, το θέμα είναι ότι η Oxford Street παραμένει όμορφη και χριστουγεννιάτικη, ενώ σιγά σιγά περιμένουμε τη γιορτινή αφύπνιση και της δικής μας χώρας. Όλα είναι λίγο καλύτερα μέσα σε xmas spirit!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oxford Street (@oxfordstreetw1)

To ίδιο εντυπωσιακός είναι και ο στολισμός στο South Molton Street, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπαίνουν όλο και περισσότερα σημεία της πόλης στο εορταστικό πνεύμα!

Σε περίπτωση λοιπόν που ανυπομονείς να βγάλεις το δέντρο από την αποθήκη, μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα. Ποιον έβλαψε ένα ελάχιστα πρόωρο στόλισμα; London says it’s right!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET