BINGE WATCHING

Θα αργήσει λιγάκι, αλλά η πέμπτη ταινία των «Avengers» βρίσκεται ήδη στα σκαριά!

Το να πέφτουν οι τίτλοι τέλους στο «Endgame», ήταν σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Οι ταινίες που μας μεγάλωσαν στα ποδαράκια τους ουσιαστικά τελείωσαν και οι πρωταγωνιστές που είχαμε αγαπήσει όσο τίποτα άλλο, δε θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο franchise. Η πιο σκληρή στιγμή ειδικά, ήταν εκείνη όπου τα φώτα εντός της […]

Το να πέφτουν οι τίτλοι τέλους στο «Endgame», ήταν σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Οι ταινίες που μας μεγάλωσαν στα ποδαράκια τους ουσιαστικά τελείωσαν και οι πρωταγωνιστές που είχαμε αγαπήσει όσο τίποτα άλλο, δε θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο franchise. Η πιο σκληρή στιγμή ειδικά, ήταν εκείνη όπου τα φώτα εντός της αίθουσας άνοιξαν και ήμασταν αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα κατάματα. Μια πραγματικότητα χωρίς Tony Stark και μια ερώτηση να στριφογυρίζει στο μυαλό μας:

Αυτή δηλαδή ήταν η τελευταία ταινία των «Avengers»;;

Το καλό του Χόλιγουντ να είναι… Χόλιγουντ, εντοπίζεται στο ότι δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να συναρπάζει και να εκπλήσσει το διψασμένο κοινό του. Έτσι λοιπόν, και με μεγάλη χαρά μας ανακοινώθηκε από την Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, πως μία πέμπτη ταινία «Avengers» βρίσκεται ήδη στα σκαριά! Την αποκάλυψη αυτή έκανε το ίδιο το αφεντικό της Marvel, Κέβιν Φάιτζ.

Όταν ακούστηκε αυτή η είδηση επικράτησε ένας μικρός πανικούλης (όπως ήταν αναμενόμενο δηλαδή) και αμέσως δέχτηκε σωρεία σχετικών ερωτήσεων. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ναι, ετοιμάζεται ένα τέτοιο πρότζεκτ, αλλά η ομάδα θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είχαμε μέχρι πρόσφατα συνηθίσει. Αυτό ήταν και το νόημα του «Endgame». Κάποιους από τους πρωταγωνιστές τους έχετε ήδη γνωρίσει, ενώ άλλους όχι ακόμα.»

Για τους ανυπόμονους φίλους μας, αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι καλό θα ήταν να οπλιστούν με υπομονή. Αυτό γιατί το νέο πρότζεκτ των Εκδικητών, προορίζεται για τη Φάση 5 της εταιρείας. Δηλαδή με λίγα λόγια, τοποθετείται χρονικά μετά τις ταινίες που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

«Αυτό είναι που λατρεύω με τις συγκεκριμένες δουλειές. Το πώς μας αφηγούνται την ιστορία, βήμα βήμα, χωρίς βιασύνες και το πώς οι ήρωές μας αλλάζουν και εξελίσσονται μέσα από αυτές τις ιστορίες.» συμπλήρωσε ο Φάιτζ.

Προσωπικά, θεωρούσα σίγουρο πως θα συνέχιζαν τις ταινίες όσο πάει. Δεν ξεπερνάνε πολλές δουλειές τις εισπράξεις του Avatar και βέβαια όσο έχουν το κέρδος που θέλουν, είναι αδύνατον το επιχειρηματικό και δημιουργικό τους δαιμόνιο να κάτσει στα αυγά του. Παράλληλα, σε όλα αυτά αξίζει να θυμίσουμε στον κόσμο τη συνεργασία της MCU με τη νέα διαδικτυακή streaming πλατφόρμα, Disney+. Εκεί θα μπορούμε να δούμε σε λίγο καιρό τα «Loki», «Falcon and the Winter Soldier», «WandaVision», «Hawkeye» και «What if…».

Έτσι ρε παιδιά να είναι οι καλοκαιρινές μέρες μας. Να ξυπνάμε καταθλιπτικά μέσα στη ζέστη και η μέρα μας να φτιάχνεται από τέτοια υπέροχα νέα. «Avengers Re-assemble» με λίγα λόγια. Μέχρι τότε όμως, υπομονή και ευχές για καλά μπανάκια.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET