ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα καταγγελία για καθηγητή του Παν/μίου Πατρών, που «σφάζει» φοιτητές με… 4,9!

Είναι πολλοί οι μ*λάκες, τελικά!

Neopolis Team

12 Μαρτίου, 2019

Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών δείχνουν να έχουν ένα θεματάκι με τις βαθμολογίες, γεγονός που υποστηρίζουν οι περισσότεροι φοιτητές, με την αδικία να τους κατατρώει πια. Σαφώς και αποτελούν συχνό φαινόμενο τέτοιες αντιδράσεις από την μεριά φοιτητών στις εξεταστικές περιόδους, ωστόσο μιλάμε για πραγματικό “τσεκούρι”.

Έτσι, μετά τον καθηγητή του εν λόγω Πανεπιστημίου που βαθμολογεί τα περισσότερα γραπτά με βαθμούς κάτω από τη βάση, ενώ κι εκείνα που αξίζουν για 9 και 8 τα περνάει με 5 και 6, ένας ακόμη έρχεται στο προσκήνιο μετά από καταγγελία φοιτητή που τον κατηγορεί για μεροληπτική στάση και αυστηρότητα στις βαθμολογίες του.

Αναφορικά με τα όσα διαβάζουμε στο patrasevents.gr και τα όσα δήλωσε ο φοιτητής στην καταγγελία του, ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει περάσει πριν κάποια χρόνια από πειθαρχικό αλλά τελικά αθωώθηκε.

Όσα δήλωσε γραπτώς ο φοιτητής:

«Ο καθηγητής αυτός στο μάθημα του, στην εξεταστική που μόλις πέρασε βαθμολόγησε γραπτά αρνητικά, χωρίς να έχει πει νωρίτερα κάτι – λόγω κάποιον σημαντικών λαθών τα οποία όμως είναι ανεπίτρεπτο να βαθμολογούνται έτσι από την στιγμή που ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο.

Επιπλέον το μάθημα του με τον τρόπο που γίνεται παραπέμπει σε παλιότερες δεκαετίες που δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά μέσα και στην ουσία δεν βοηθάει καθόλου τον φοιτητή ο τρόπος διδασκαλίας του. Μάλιστα, ο αριθμός των φοιτητών που κόβει είναι πολύ μεγάλος και τους κόβει ακόμα και με 4,9.

Εξάλλου, δεν δέχεται καμία από τις παρατηρήσεις των φοιτητών του για σωστές ασκήσεις που βρίσκουν στα γραπτά τους όταν ζητάνε να τα δουν και το πρώτο πράγμα που λέει είναι ότι δεν αλλάζει τον βαθμό».

Συνεχίζοντας, ο φοιτητής που επιθυμεί για ευνόητους λόγους να κρατήσει την ανωνυμία του, πρόσθεσε πως ίσως δεν είναι η ιδανική λύση να αποχωρήσει από το τμήμα, όμως η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο με πολλές ενέργειες του, ειδικά τον τελευταίο καιρό.

«Δεν είμαστε παράλογοι όλοι οι φοιτητές απλά η νεανική ορμή μας κάνει να μοιάζουμε έτσι»!

Ο φοιτητής έκλεισε την καταγγελία του τονίζοντας πως αποφάσισε να τα πει όλα αυτά γιατί είναι σημαντικό πολλά παιδιά να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο. Όπως σημειώνει, «σκοπός μου δεν είναι να φοβηθεί ο συγκεκριμένος καθηγητής, αλλά να κινητοποιηθούν κάποιοι μηχανισμοί (αν υπάρχουν πλέον σε αυτή την χώρα) και να υπάρξει μια αντικειμενική αξιολόγηση».

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα πάντως, τείνει να γίνει μάστιγα αυτό με τους καθηγητές…

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα – «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο»!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Coffee Island: Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα του Παν/μίου Πατρών, προχωρά σε μια σημαντική δωρεά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νομική ΕΚΠΑ: Πήρε όλα τα βραβεία σπίτι της η ομάδα που συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό δίκης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Εγκρίθηκε η πρώτη Ιατρική Σχολή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET