ΣΤΥΛ

Το Continental 80 επιστρέφει και έχει αποκτήσει ήδη μία θέση στην καρδούλα μας!

Μερικές φορές, η απλότητα αποτελεί και το πιο τολμηρό attitude.

Δήμητρα Πραντάλου

5 Φεβρουαρίου, 2019

Αν θεωρείς κι εσύ τον εαυτό σου sneakerhead και δεν υπάρχει σεζόν που να μην αγοράζεις τουλάχιστον ένα ζευγάρι, ετοιμάσου να ενθουσιαστείς με όσα διαβάσεις παρακάτω.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια τα sneakers αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες μας τάσεις – ίσως και η πιο αγαπημένη μας. Ευχή μας να μη φύγουν ποτέ από τη μόδα. Γιατί συνδυάζουν ακριβώς αυτό που ψάχνει κάθε νέος εκεί έξω στην καθημερινότητά του, το στυλ με την άνεση.

Πλέον δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε τι παπούτσια πρέπει να βάλουμε για να αναδείξουμε ένα outfit, όταν πολύ εύκολα μπορούμε να φορέσουμε τα σνικεράκια μας με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας μας από το πρωί έως το βράδυ. Αυτό είναι που τα κάνει και μοναδικά στην καρδούλα μας.

Άλλωστε, μερικές φορές η απλότητα αποτελεί και το πιο τολμηρό attitude, κάτι που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας.

Ο αμέσως επόμενος λόγος που τα sneakers έχουν εδραιωθεί στο χώρο της μόδας και μας κάνουν να κηρύσσουμε «πτώχευση» στην τσέπη μας κάθε λίγο (ξοδεύετε κι εσείς πολλά ή μόνο εμείς;), είναι και η διαφορετικότητα που παρουσιάζουν χρόνο με τον χρόνο. Κάθε σεζόν είναι εμπνευσμένη κι από άλλη δεκαετία με τα σχέδια να αναβαθμίζονται και να επαναπροσδιορίζονται στο σήμερα.

Και μεταξύ μας, τα adidas Originals ξέρουν πώς να το πετυχαίνουν αυτό σε κάθε τους συλλογή.

Ειδικά, όταν βλέπουμε κλασικά και διαχρονικά sneakers να ανανεώνονται, τα μάτια μας κάνουν καρδούλες. Κι αυτό θα συμβεί και σ’ εσένα σε λίγο. 

Μπορεί λοιπόν να βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα, το μυαλό μας όμως ήδη ταξιδεύει προς… την Άνοιξη και το Καλοκαίρι και τα καινούρια μας αποκτήματα. Δεν φταίμε όμως εμείς βρε παιδιά, αλήθεια. Πώς να συγκρατηθείς άλλωστε όταν τα adidas Originals κάνουν πάλι τα δικά τους και κυκλοφορούν στην αγορά το εμβληματικό Continental 80;

Ένα all time classic sneaker, εμπνευσμένο από τα training παπούτσια των 80s.

Ο σχεδιασμός του Continental 80 προσφέρει μια νέα οπτική στη vintage αισθητική, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει ανανεωμένες διαστάσεις και υλικά. Η νέα σιλουέτα φέρει το δικό της versatile και με φιλοσοφία πως η απλότητα αποτελεί και το πιο τολμηρό attitude, σίγουρα θα σε κερδίσει.

Με σεβασμό προς την ταυτότητά του και με στόχο να επαναπροσδιορίσει το μέλλον, το Continental 80 επιστρέφει με νέα εντυπωσιακά colorways. Με γραμμές που τραβάνε τα βλέμματα και τολμηρό color-blocking, το sneaker συνδυάζει ένα απαλό δερμάτινο επάνω μέρος με μια διπλή σόλα και θέτει νέα standards για το στυλ και την άνεση.

Μην ξεχνάς πως τα adidas Originals έχουν και μια ιστορία στα δερμάτινα court style sneakers.

Το minimal design μαζί με τον πολύπλευρό χαρακτήρα του μετατρέπουν το Continental 80 σε ένα εμβληματικό sneaker που κατακτά επάξια τη θέση του ανάμεσα στην εικονική ιστορία των adidas Originals.

Σίγουρα όμως κατέκτησε και μια θέση στη λίστα με τις αγορές που θα κάνουμε τη σεζόν που μας έρχεται. Από εμάς είναι ναι! 

Μάθε περισσότερα για το νέο Continental 80 εδώ: adidas.gr/originals_continental80

Ανακάλυψε το Continental 80 στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneaker stores και στο adidas.gr, από την 1η Φεβρουαρίου.

Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasoriginals στο Instagram.

 

Advertisement

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΣΤΥΛ

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’24!

ΣΤΥΛ

Pearls & Bubbles: Τα κοσμήματα με τα οποία θα κάνεις serve καθημερινά, αλλά και bridal looks!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Glow Expert 4D: Η νέα σειρά του bioten με καινοτομία που παρέχει 4 δράσεις σε 1 επιλογή!

ΣΤΥΛ

Τα adidas Originals γιορτάζουν τρία classic sneakers με την καμπάνια «1000 BACK»!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

‘Sunshine guilt’: Δεν είσαι ο μόνος που νιώθει ενοχές όταν έξω έχει ήλιο, αλλά θες να σαπίσεις σπίτι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET