ΕΛΛΑΔΑ

Μέθυσμένοι φοιτητές από την Πάτρα τραυμάτισαν φύλακα νοσοκομείου!

Επίθεση από τέσσερις φοιτητές δέχθηκε ένας 50χρονος φύλακας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να καταλήξει με κάταγα στο πόδι. Οι φοιτητές ζήτησαν ιατρική βοήθεια κι ο φύλακας τους ενημέρωσε πως θα πρέπει να περιμένουν ή να μεταβούν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» το οποίο εφημέρευε εκείνη τη στιγμή. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 το […]

Neopolis Team

15 Δεκεμβρίου, 2015

Επίθεση από τέσσερις φοιτητές δέχθηκε ένας 50χρονος φύλακας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να καταλήξει με κάταγα στο πόδι. Οι φοιτητές ζήτησαν ιατρική βοήθεια κι ο φύλακας τους ενημέρωσε πως θα πρέπει να περιμένουν ή να μεταβούν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» το οποίο εφημέρευε εκείνη τη στιγμή.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 το πρωί στον χώρο των επειγόντων περιστατικών, όταν έφτασαν τέσσερις φοιτητές ηλικίας 19, 20, 27 και 28 ετών, ένας εκ των οποίων ήταν τραυματισμένος στο χέρι. Οι τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, μετέφεραν υπό την επήρεια μέθης για ράμματα τον τέταρτο συμφοιτητή, που είχε τραυματιστεί νωρίτερα στο χέρι. Όταν ο φύλακας τους είπε ότι δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει το νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε ο καυγάς ο οποίος οδήγησε τον 50χρονο φύλακα με κάταγμα στο πόδι.

Η Αστυνομία επενέβη άμεσα και συνέλαβε τους δράστες, οδηγώντας τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πλέον τα τέσσερα άτομα κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Γάτος πήρε διδακτορικό από το Παν/μιο του Βερμόντ κι εμείς ακόμα παλεύουμε το πτυχίο!

ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων: Με δωρεάν είσοδο κι εκδηλώσεις το γιορτάζουν αύριο (18/5) τα μουσεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνεται κι άλλο η τιμή του καφέ, σε περίπτωση που δεν ήσασταν αρκετά σκ@τά σήμερα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Περισσότερες οι θέσεις των εισακτέων – Πώς μοιράζονται ανά τμήμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET