UNI LIFE & TIPS

Το CEO Challenge 2019 της P&G, σε περιμένει να αναδείξεις τις επιχειρηματικές σου ικανότητες!

Είσαι έτοιμος να ξεχωρίσεις για την στρατηγική σου και να εργαστείς πάνω σε πραγματικά P&G case studies; Δήλωσε συμμετοχή!

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2018

Το να είσαι φοιτητής δε σημαίνει ότι πρέπει να περιορίζεσαι μόνο στις ακαδημαϊκές σου υποχρεώσεις. Οφείλεις να δοκιμάζεις τον εαυτό σου και πέρα από τα όρια του πανεπιστημίου και να δουλεύεις την σκέψη σου και τη δημιουργικότητά σου και σε άλλα projects.

Εάν ανήκεις λοιπόν σε αυτούς που ψάχνονται και δε θέλουν να μένουν στάσιμοι ούτε λεπτό, το CEO Challenge της P&G είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πραγματικά επιχειρηματικά προβλήματα, τα οποία θα κληθείς να αντιμετωπίσεις στην καριέρα σου, καθώς και να ξεχωρίσεις για την στρατηγική σου και τον τρόπο επίλυσής τους.

H Procter & Gamble δέχεται ήδη αιτήσεις για το Global CEO Challenge, μια δημιουργική διαδικασία μέσα από την οποία έρχεται σε επαφή με χαρισματικούς φοιτητές σε όλο τον κόσμο, τους οποίους καλεί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις πραγματικών συνθηκών εργασίας, επιδεικνύοντας τις επιχειρηματικές τους ικανότητες σε διάφορα ρεαλιστικά σενάρια.

Δήλωσε συμμετοχή στο https://www.pg-ceochallenge.com/

Ο Chief Executive Officer της P&G, David Taylor αναφέρει πως: 

Οι φοιτητές θέλουν ευκαιρίες να αποδείξουν αυτά που έχουν μάθει στην πράξη. To CEO Challenge σου δίνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα. Να εκτεθείς στο είδος της δουλειάς που θα έκανες στην P&G αναδεικνύοντας τις δικές σου ικανότητες. Αυτή λοιπόν, είναι η δική σου ευκαιρία.

Το πρώτο παγκόσμιο CEO Challenge πραγματοποιήθηκε το 2018 και είχε μεγάλη επιτυχία, με περισσότερους από 23.000 φοιτητές, από 40 χώρες, να δηλώνουν συμμετοχή.

Νικήτριες για το διαγωνισμό του 2018 αναδείχθηκαν τρεις φοιτήτριες από τη Σαουδική Αραβία, από τον κλάδο του Industrial Engineering. Οι τρεις κοπέλες συνάντησαν τον CEO της P&G, David Tayor, στο Cincinnati των ΗΠΑ, πήραν μέρος στο ετήσιο εταιρικό SIGNAL Accelarator Summit και δέχθηκαν επίσημη πρόταση να εργαστούν στην P&G.

https://www.youtube.com/watch?v=PA4SeyAkYoE

Πιο συγκεκριμένα, για το CEO Challenge 2019 που ξεκινά, θα κληθείς να λύσεις ένα business case study της Gillette, του μεγαλύτερου brand ξυρίσματος στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τρεις γύρους: Τοπικό, Περιφερειακό και Παγκόσμιο.

Στον Τοπικό και τον Περιφερειακό γύρο, θα εργαστείς σε πραγματικά P&G case studies και θα κληθείς να δημιουργήσεις ένα δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο. Στον Παγκόσμιο γύρο θα διαγωνιστείς σε συνθήκες προσομοίωσης της εταιρίας, όπου και θα σου ζητηθεί να πάρεις αποφάσεις σε ρόλο CEO.

Τι μπορείς να κερδίσεις μέσα από το CEO Challenge της P&G;

H ευκαιρία αυτή ενδέχεται να σε οδηγήσει και σε μια πρόταση απασχόλησης. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και αλληλεπίδρασης με συμμετέχοντες από διαφορετικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο Βουκουρέστι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Τοπικοί Τελικοί, που θα οδηγήσουν και στον Παγκόσμιο Τελικό.

Τέλος, οι τελικοί νικητές θα προσκληθούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της P&G στο Cincinnati για να γνωρίσουν από κοντά τον CEO David Taylor και άλλα ηγετικά στελέχη της εταιρίας.

Μπες στο https://www.pg-ceochallenge.com/
και δήλωσε συμμετοχή. Το σκέφτεσαι ακόμα;

 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα – «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο»!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Coffee Island: Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα του Παν/μίου Πατρών, προχωρά σε μια σημαντική δωρεά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νομική ΕΚΠΑ: Πήρε όλα τα βραβεία σπίτι της η ομάδα που συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό δίκης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Εγκρίθηκε η πρώτη Ιατρική Σχολή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET