ΕΛΛΑΔΑ

Επίδομα νεανικής αλληλεγγύης | Ποιοι το δικαιούνται και ποιο είναι το ποσό για φέτος;

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος είναι σχεδόν σίγουρη η επιδότηση των νέων που παραμένουν άνεργοι, μέσω του επιδόματος νεανικής αλληλεγγύης. Το ακριβές ποσό μπορεί να μην έχει «κλειδώσει» ακόμη, ωστόσο δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές σε σχέση με πέρσι που κυμάνθηκε στα 400€. Το συγκεκριμένο επίδομα αφορά ανέργους ηλικίας 18 έως 24 ετών, αρκεί να είναι […]

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2018

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος είναι σχεδόν σίγουρη η επιδότηση των νέων που παραμένουν άνεργοι, μέσω του επιδόματος νεανικής αλληλεγγύης. Το ακριβές ποσό μπορεί να μην έχει «κλειδώσει» ακόμη, ωστόσο δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές σε σχέση με πέρσι που κυμάνθηκε στα 400€.

Το συγκεκριμένο επίδομα αφορά ανέργους ηλικίας 18 έως 24 ετών, αρκεί να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ από μία συγκεκριμένη ημερομηνία (δεν έχει καθοριστεί ακόμη) και να παραμένουν στα μητρώα της υπηρεσίας μέχρι την ημέρα χορήγησης του επιδόματος.

Οι δικαιούχοι θα κυμανθούν στα επίπεδα του προηγούμενου έτους που ανήλθαν στις 55.000, ενώ δε χρειάζεται να υποβάλουν καμία αίτηση. Αρκεί βέβαια, να έχουν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία τους (μεταξύ των οποίων και το ΙΒΑΝ) στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Να τονίσουμε πως το επίδομα νεανικής αλληλεγγύης περιλαμβάνεται στο γενικότερο πλαίσιο του κοινωνικού μερίσματος, το οποίο θα δοθεί σε συγκεκριμένες ομάδες της κοινωνίας από τα πλεονάσματα του προηγούμενου οικονομικού έτους.

Σε κάθε περίπτωση, αν είστε δικαιούχος τα Χριστούγεννα αποκτούν άλλο χρώμα με αυτήν την είδηση!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET