ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα για τον Σεπτέμβριο!

Αν και χρονικά μπήκαμε στο Φθινόπωρο, η Ελλάδα αποτελεί πόλος έλξης για πολλούς ξένους τουρίστες ακόμα και τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Trivago. Κορυφαίος προορισμός για τον Σεπτέμβρη, όπως αναδείχθηκε από τις προτιμήσεις των ξένων τουριστών είναι η Σαντορίνη. Δεύτερα στην κατάταξη εμφανίζονται τα Χανιά, ενώ τρίτη είναι η Αθήνα. Μια θέση μετά την ελληνική […]

Neopolis Team

1 Σεπτεμβρίου, 2015

Αν και χρονικά μπήκαμε στο Φθινόπωρο, η Ελλάδα αποτελεί πόλος έλξης για πολλούς ξένους τουρίστες ακόμα και τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Trivago.

Κορυφαίος προορισμός για τον Σεπτέμβρη, όπως αναδείχθηκε από τις προτιμήσεις των ξένων τουριστών είναι η Σαντορίνη. Δεύτερα στην κατάταξη εμφανίζονται τα Χανιά, ενώ τρίτη είναι η Αθήνα. Μια θέση μετά την ελληνική πρωτεύουσα, εμφανίζεται η Μύκονος, με την πρώτη πεντάδα να ολοκληρώνεται με τηΧαλκιδική.

Η λίστα συμπληρώνεται με την Κέρκυρα, την Θάσο, Τη Ρόδο και την Κω, ενώ από τη λίστα δεν λείπει και ο αγαπημένος για πολλούς προορισμός της Ηπείρου, η Πάργα!

Στους αγαπημένους προορισμούς του Σεπτεμβρίου, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους τουρίστες, βρίσκονται επίσης, τα Σύβοτα, το Ναύπλιο, η Λευκάδα, η Ζάκυνθος κι ένα αγαπημένο νησί των Κυκλάδων, η Τήνος.

FUN ZONE

Μουσική

Eurovision: Η Μαρίνα έδωσε πλάνο από το καλύτερο σημείο του τραγουδιού στη δεύτερη πρόβα!

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET