ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ζωντανό σκυλάκι μέσα σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι (βίντεο)!

Πέρα από την αναζήτηση των αγνοούμενων ανθρώπων μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζεται και η αναζήτηση για τυχόν ζωντανά και τραυματισμένα ζώα στην περιοχή. Ανάμεσα σε αυτά, βρέθηκε ένας μαλλιαρός σκυλάκος, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τη φωτιά, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του. Ο συγκεκριμένος σκύλος, παρά […]

Πέρα από την αναζήτηση των αγνοούμενων ανθρώπων μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζεται και η αναζήτηση για τυχόν ζωντανά και τραυματισμένα ζώα στην περιοχή.

Ανάμεσα σε αυτά, βρέθηκε ένας μαλλιαρός σκυλάκος, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τη φωτιά, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του.

Ο συγκεκριμένος σκύλος, παρά το γεγονός ότι επέζησε, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση μέσα σε φούρνο ενός από τα καμμένα σπίτια στο Μάτι, πεινασμένος, ταλαιπωρημένος και όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ φοβισμένος. Ωστόσο, φιλόζωοι κατάφεραν να τον εντοπίσουν κι από ό,τι κρίνουμε από τη συμπεριφορά του σκύλου και το κούνημα της ουρίτσας του, χάρηκε πολύ για αυτό!

Ύστερα από 2,5 ώρες προσπάθειας, όπως ανέφερε η Άρτεμις Κυριακοπούλου η οποία τράβηξε το παρακάτω βίντεο, κατάφεραν να πιάσουν το ζώο και μαζί με το αδερφάκι του, το οποίο παρεμπιπτόντως βρέθηκε σε καλύτερη κατάσταση, να τα μεταφέρουν με τη βοήθεια του Vets4life στο κτηνιατρείο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=Gm1Kcct9vrE

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET