Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

Κι εμείς σκάμε με 1 κόψιμο!

Neopolis Team

29 Μαρτίου, 2023

Ingo Joseph/Pexels

Λοιπόν φίλοι, οι δικαιολογίες στέρεψαν και δεν το λέμε εμείς, το λέει η Cha Sa-soon.

Η 82χρονη πλέον γυναίκα από τη Νότια Κορέα είπε ένα κατηγορηματικό «όχι» στην παραίτηση και πανηγυρικό «ναι» στην προσπάθεια και την επιμονή και έφτασε το στόχο της: να πάρει το δίπλωμα οδήγησης. Δε θα μαντεύατε ποτέ τις φορές που έδωσε μέχρι να το πάρει και δε θα σας το ζητήσουμε κιόλας, γιατί το διαβάσατε ήδη στον τίτλο. Παραδεχτείτε το όμως, πάνω από 10 δε θα λέγατε!

Κακώς, γιατί εδώ έχουμε διαβάσει και για υποψήφια οδηγό που το παλεύει 30 χρόνια, έχοντας δώσει 1.000 φορές χωρίς καμία επιτυχία

Η Sa-soon μπορεί να έκανε 960 άκαρπες προσπάθειες, αλλά τουλάχιστον την 961η τα κατάφερε. Σύμφωνα με το New York Post εντωμεταξύ, η ιστορία αυτή γράφτηκε το 2010, αλλά ήρθε ξανά στην επιφάνεια τώρα, στο Reddit.

Η γυναίκα ήταν 69 χρονών όταν πήρε το δίπλωμα, ενώ χάρη στην ιστορία της έγινε αρκετά δημοφιλής. Ακόμα και η Hyundai την προσέγγισε προσφέροντάς της ένα αμάξι $16,800 και πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια της. Αν σκεφτούμε ότι για το δίπλωμα ξόδεψε συνολικά γύρω στα $4,200 (ή $13,500 όπως λένε κάποιες άλλες πηγές), τότε βγήκε κερδισμένη.

H χαρά όμως δεν ήταν μεγάλη μόνο για την Cha Sa-soon, αλλά και για τους δασκάλους της, που είδαν κι έπαθαν για να τη μάθουν επιτέλους τους κανόνες της οδήγησης. Η σχολή οδηγών που την είχε αναλάβει, Jeonbunk Driving School, γιόρτασε μαζί της τη μεγάλη της νίκη, ενώ σίγουρα ευχήθηκε να μην ξαναπέσει σε τέτοια περίπτωση. (Αν και δε θα τους χάλασαν τα λεφτά που τους έσκασε.)

Όπως είπε στους Times το 2010 ο Park Su-yeon, δάσκαλος οδήγησης:

Όταν πήρε επιτέλους το δίπλωμα, βγήκαμε όλοι πανηγυρίζοντας και την αγκαλιάσαμε προσφέροντάς της λουλούδια. Ήταν λες και έφυγε ένα τεράστιο βάρος από την πλάτη μας. Δεν είχαμε την καρδιά να της πούμε να τα παρατήσει, γιατί συνέχιζε να εμφανίζεται κάθε φορά. 

Η Cha Sa-soon πουλούσε λαχανικά από τον κήπο της και χρειαζόταν το αμάξι για τις μεταφορές, ενώ επίσης το ήθελε για να μπορεί να πηγαίνει βόλτες με τα εγγόνια της. Πολύ χαιρόμαστε που εν τέλει τα κατάφερε, αλλά θα γίνουμε αυτοί οι τύποι και θα πούμε ότι λόγω ηλικίας ίσως να μην μπορεί να το απολαύσει για πολύ ακόμα…

Τέλος πάντων, το ηθικό δίδαγμα είναι ότι με την επιμονή όλα μπορείς να τα πετύχεις. Εκτός ίσως από το να βγεις απ’ το friendzone. Εκεί θα σας συμβουλεύαμε να μην επιμείνετε πολύ και να μην καταλήξετε σαν τον K. Kawshigan.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Η Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να ορίζετε και να τηρείτε τα προσωπικά όρια τυχερών παιχνιδιών

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET