Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Άλλη μία ιστορία αποτυχημένης απόδρασης...

Neopolis Team

2 Φεβρουαρίου, 2023

Nik Shuliahin

Το friendzone μπορεί να πέσει πολύ βαριά σε κάποιους. Πάρτε παράδειγμα τον παρακάτω φίλο, που έφτασε στα δικαστήρια γιατί δεν άντεξε ο εγωισμός του τον χαρακτηρισμό «φίλος».

Πέρα του ότι μόλις έκανε unlock new fear στις γυναίκες (δηλαδή κινδυνεύουμε με μήνυση αν πούμε σε κάποιον ότι τον βλέπουμε φιλικά;), είμαστε σίγουροι ότι ο K. Kawshigan ξεσήκωσε πολλούς ομοιοπαθείς. Ανέκαθεν ήταν λεπτό ζήτημα για τους άντρες, φανταστείτε να μάθουν ότι μπορούν να βγάλουν κέρδος από αυτό…

Διάβασε κι αυτό

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ο κολλητός σου την έχει πατήσει άσχημα μαζί σου!

Ευτυχώς, η απάντηση του δικαστηρίου στις τρελές απαιτήσεις του άντρα από την Σιγκαπούρη δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τέτοιες ελπίδες.

Όπως και να ‘χει, το στόρι από την Ασία παραείναι καμένο για να το προσπεράσουμε. Όπως διαβάζουμε στο The Strait Times, όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν ο Kawshigan γνώρισε την Nora Tan. Η τελευταία τον έβλεπε περισσότερο σαν φίλο παρά κάτι παραπάνω, με τον Νίκο Ζιώγαλα της Σιγκαπούρης να μην τα βάζει κάτω όμως. Μέχρι το 2020 προσπαθούσε να βγει από το βούρκο του friendzone, πιστεύοντας ότι τα κατάφερνε.

Όπως δήλωσε, τη χρονιά της πανδημίας νόμιζε ότι θα γινόταν η μεγάλη έξοδος, αφού τον αποκάλεσε «τον πιο κοντινό της φίλο». Η Nora Tan όμως κυριολεκτούσε και δεν επρόκειτο για κάποιο σήμα στον Kawshigan να χωθεί. Αντιθέτως, ήθελε να ηρεμήσει λίγο και να μειώσει το χρόνο που περνούσαν μαζί αφού άρχισε να τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Ο «φίλος» της θίχτηκε τόσο ώστε να προχωρήσει σε μήνυση, άλλο που εκείνη θα έπρεπε να το κάνει αφού την πίεζε και την έφερνε συνεχώς σε άβολη θέση. Ο Kawshigan ωστόσο, την κατηγόρησε για ψυχικές φθορές, που είχαν αντίκτυπο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Αφού τερμάτισε τις προσπάθειες λοιπόν, απευθύνθηκε στο δικαστήριο και κατέθεσε μήνυση για $3 εκατομμύρια. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως η απόρριψη αυτή κατέστρεψε την «εξαιρετική του φήμη» και του προκάλεσε τραύμα, κατάθλιψη και άλλες επιπτώσεις στη ζωή του. Όπως είπε, έχει επηρεάσει και τη δουλειά του, καθώς δεν μπορεί να συγκεντρωθεί εξαιτίας αυτής της αμήχανης φιλίας.

Επιπλέον, μήνυσε για $22.000 την Nora Tan και για έναν ισχυρισμό της στο δικαστήριο, σύμφωνα με τον οποίο προσπάθησε να κάνει μια συμφωνία για να βελτιωθεί η σχέση τους.

Για καλή τύχη των γυναικών, το δικαστήριο δεν πήρε σοβαρά τον πόνο του πληγωμένου άντρα και έβαλε τέλος στο αστείο χωρίς να του εξασφαλίσει φυσικά τα πόσα που ζητούσε.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET