Είναι viral

Τύπισσα έχει κάνει 1000 μαθήματα οδήγησης για να πάρει δίπλωμα, δεν τα έχει καταφέρει ακόμα!

Ποιος θα της το πει;

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

26 Αυγούστου, 2021

Το σημερινό πατ πατ στην πλάτη όσων έχουν κοπεί σε εξετάσεις διπλώματος, είναι η ιστορία μιας 47χρονης κυρίας από το Μπέντφορντσαϊρ της Αγγλίας. Την ευχαριστείτε αργότερα.

Η Isabelle Stedman έχει περάσει κυριολεκτικά όλη της τη ζωή πίσω από το τιμόνι, όχι όμως γιατί η καθημερινότητά της απαιτεί πολλές μετακινήσεις με αυτοκίνητο. Το εύχεται για την ακρίβεια. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί με καμία δύναμη να περάσει την πρακτική εξέταση, ενώ έχει κάνει 1000 μαθήματα οδήγησης! Όχι, δεν καταλάβατε. Η χρήση του αριθμού δεν είναι μεταφορική για να δώσουμε έμφαση στο πόσες φορές το έχει προσπαθήσει. Είναι όντως 1000

Για να αντιληφθείτε ακόμα καλύτερα για πόσο τεράστια σπατάλη χρόνου και ενέργειας μιλάμε, η ίδια λέει ότι ξεκίνησε τη διαδικασία από τα 17 της και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι σήμερα, ούσα 47. Με πρόχειρα μαθηματικά, το αποτέλεσμα είναι τρεις ολόκληρες δεκαετίες χωρίς καμία επιτυχία.

Εν τω μεταξύ, η αμέσως επόμενη απορία που προκύπτει από το θλιβερό αυτό στόρι είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δικός της άνθρωπος να της πει ότι δεν τη θέλει το τιμόνι…;

Βασικά, με τόσα λεφτά που έχει ξοδέψει (£10,000 χοντρικά) θα μπορούσε απλά να παίρνει το ταξάκι της. Είναι και πιο ασφαλές εκτός των άλλων, αφού όπως η ίδια παραδέχεται, το βασικότερο πρόβλημά της που την οδηγεί στο να κόβεται κάθε φορά, είναι ότι λιποθυμάει μόλις κάθεται στη θέση του οδηγού. Αλήθεια τώρα, το συζητάμε ακόμα;

 

Ούτε το τιμόνι τη θέλει, αλλά ούτε κι αυτή εκείνο, οπότε η λύση είναι μονόδρομος. Αλλά όοοχι, το να βασανίζει τον εαυτό της και τον δάσκαλο με τον εξεταστή, μοιάζει καλύτερη ιδέα.

«Δεν το καταλαβαίνω, αλλά αγχώνομαι τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή, που ο εγκέφαλός μου παθαίνει black out και χάνω τις αισθήσεις μου για λίγα δευτερόλεπτα.», δηλώνει η 47χρονη, προσθέτοντας ότι ο μεγαλύτερος εφιάλτης της είναι οι κυκλικοί κόμβοι. Εντάξει, εδώ θα συμφωνήσουμε.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο fail όμως, αν σκεφτούμε ότι τα δυο της παιδιά, Dominic (22) και Stella (17), κάνουν ταυτόχρονα μαθήματα για να πάρουν το δίπλωμά τους και τα πάνε μια χαρά. Σίγουρα πάντως θα το πάρουν πιο γρήγορα από τη μητέρα τους. Κι αυτό θα είναι γερό χτύπημα.


Photo by Jan Baborák on Unsplash

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος γυρίζει το ‘ZARI’ στην Αρεόπολη και αποθεώνεται περισσότερο κι από το ορίτζιναλ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

UEFA Euro 2024: AXE, Dove Men+Care & Ultrex σύμμαχοι περιποίησης στη μεγαλύτερη γιορτή ποδοσφαίρου!

Είναι viral

Φοιτητής Πληροφορικής έστειλε 500 αιτήσεις για πρακτική για να τον δεχθούν σε μία!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Dear Influencers: Μια καμπάνια από το Dove που κατάφερε να αλλάξει τους κανόνες ομορφιάς! 

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET