ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος ΤΕΙ Αθηνών: Δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στην κατάληψη – Οι καταληψίες δεν είναι φοιτητές!

Μεγάλο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στην ζωή των φοιτητών του ΤΕΙ Αθήνας αλλά και στους επιτυχόντες που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν την εγγραφή τους από τη συνεχιζόμενη κατάληψη του κεντρικού κτιρίου. Το ΤΕΙ της Αθήνας έχει καταλάβει ομάδα περίπου 40 ατόμων από τα ξημερώματα της Κυριακής με αίτημα να δοθεί άδεια στον κρατούμενο Νίκο Ρωμανό […]

Neopolis Team

16 Σεπτεμβρίου, 2015

Μεγάλο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στην ζωή των φοιτητών του ΤΕΙ Αθήνας αλλά και στους επιτυχόντες που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν την εγγραφή τους από τη συνεχιζόμενη κατάληψη του κεντρικού κτιρίου.

Το ΤΕΙ της Αθήνας έχει καταλάβει ομάδα περίπου 40 ατόμων από τα ξημερώματα της Κυριακής με αίτημα να δοθεί άδεια στον κρατούμενο Νίκο Ρωμανό να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του. Οι φύλακες  έχουν απομακρυνθεί από τον χώρο του κτιρίου από τους καταληψίες, ενώ απείλησαν ότι θα παραβιάσουν με τροχό τα γραφεία της διοίκησης προκειμένου να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των φωτοτυπικών μηχανημάτων.

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στο κτίριο» σημείωσε ο Μιχάλης Μπρατάκος, πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας, επισημαίνοντας ότι στη συντριπτική τους πλειονότητα οι καταληψίες δεν είναι φοιτητές.

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ είχε σήμερα συνάντηση με την υπηρεσιακή υπουργό Παιδείας Φρόσω Κιάου, η οποία και ζήτησε την άμεση λήξη της κατάληψης. Σε σχετική ανακοίνωση, η υπουργός Παιδείας αναφέρει ότι η κατάληψη έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή όλων των λειτουργιών του Ιδρύματος (εγγραφές και εξετάσεις φοιτητών, έναρξη λειτουργίας μεταπτυχιακών κ.λπ.) και επισημαίνει ότι, ανεξάρτητα από την ικανοποίηση ή μη του αιτήματος του Νίκου Ρωμανού, «η διαμαρτυρία και συμπαράσταση που εκδηλώνεται κατά τον προαναφερθέντα τρόπο και χρόνο, δεν μπορεί να εκφράζει την βούληση του ίδιου του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος είναι ασφαλώς αντίθετος στο γεγονός ότι με την κατάληψη του Ιδρύματος αποκλείεται το σύνολο των συμφοιτητών του από την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET