ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 υποτιμημένες στάσεις στο σεξ που αξίζουν μία θέση στην ερωτική σου ζωή!

Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε την τιμή του ιεραποστολικού.

Γεωργία Σιμιτζή

28 Οκτωβρίου, 2022

Να ζει κανείς χωρίς σεξ ή να μη ζει; Ιδού η απορία. Από τη στιγμή που εντάχθηκε το sexy time στη ζωή σου, θέλεις να το κάνεις συνέχεια. Ιδιαίτερα αν είσαι με κάποι@ που το έχετε βρει εξαιρετικά. Θέλετε να δοκιμάσετε κυριολεκτικά όλο το κάμα σούτρα. Στις αρχές τουλάχιστον, γιατί μετά κάποιο διάστημα συνήθως βρίσκετε τις 2-3 αγαπημένες σας go to στάσεις (fan faves: doggy, cowgirl, ιεραποστολικό). Δε λέω ότι το προβλέψιμο σεξ είναι κακό — μπορείς να κάνεις υπέροχο σεξ ακόμα κι αν ξέρεις ακριβώς τι θα ακολουθήσει. Απλώς μπορεί να γίνει βαρετό.

Θα σκεφτείς εσύ τώρα «γιατί να προσπαθήσω κάτι άλλο πέρα από αυτό που ξέρω ότι με κάνει να νιώθω καλά και ασφάλεια;». Because we are too young for this! Μερικές στάσεις φαίνονται περίπλοκες, επικίνδυνες ή πολύ μιεχ (μιλώ για σένα 69). Οι μικρότερες αλλαγές όμως, μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά (σεξ μπροστά σε καθρέφτη ή στον καναπέ). Η συναινετική έξοδος από το safe zone σας μπορεί να σου μάθει τα πάντα για το σώμα και τις επιθυμίες σου. So, γιατί να μην τις δοκιμάσεις με τη σχέση σου; 

Ορίστε λοιπόν οι 8 πιο υποτιμημένες στάσεις που πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία το συντομότερο δυνατό. Θα ανακαλύψεις τα κρυμμένα διαμαντάκια που θα κάνουν την ερωτική σου ζωή just muaaah!

1. Στα όρθια

I get it. Πού να σηκώνεσαι τώρα από το κρεβάτι και να βάζεις και έξτρα δύναμη για να το κάνετε; Πρώτον, μπορείτε να ξεκινήσετε ακριβώς από εκεί και δεύτερον, δεν είναι και κάνα ολυμπιακό άθλημα. Στο μυαλό σου το έχεις κάνει να φαίνεται δύσκολο. Ούτε χρειάζεται να έχεις προπονηθεί για να σηκώνεις τ@ παρτενέρ σου ούτε να πονέσουν τα πόδια σου. Το μυστικό είναι να στηρίζεστε σ’ έναν τοίχο που αλλάζει όλο το παιχνίδι και προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση.

Πώς να το κάνεις: Έτσι όπως είστε όρθιοι, ακούμπησε τον τοίχο, άνοιξε τα πόδια σου και σήκωσε το ένα πόδι αν χρειάζεται. Ταυτόχρονα, ο σύντροφός σου έρχεται από πίσω σου και μπαίνει μέσα σου από πίσω.

2. Ανάποδη καβαλάρισσα

Τι πρέπει να κοιτάς; Τα πόδια του συντρόφου σου; Τον τοίχο; Πώς πρέπει να κουνηθείς; Πάνω και κάτω; Εμπρός και πίσω; Αν και το κλασικό cowgirl είναι από τις πιο δοκιμασμένες στάσεις, το ανάποδό του δεν έχει την ίδια απήχηση. Κι αυτό γιατί απαιτεί αρκετή οικειότητα, καθώς δε βλέπεστε για να καταλάβετε αν το απολαμβάνετε και οι δύο. Αλλά έχει μια πραγματικά σέξι αίσθηση, που απλά είσαι στο mood «θέλω και το κάνω!».

Πώς να το κάνεις: Ενώ είναι ξαπλωμένος, γύρισέ του την πλάτη (χαρίζοντάς του τέλεια θέα) και χαμήλωσε προσεκτικά. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να στηριχτείς αν χρειάζεται. Μπορείς να κουνηθείς όπως θέλεις, ενώ fyi έχεις περισσότερο έλεγχο να βρεις το G-spot σου, οπότε try it!

3. Σεξ στον καναπέ / Στήριγμα στο χέρι του καναπέ 

Όπως προανέφερα, με τη λέξη σεξ σου έρχεται ένα κρεβάτι στο μυαλό. Έτσι, τα υπόλοιπα έπιπλα του σπιτιού μένουν παραπονεμένα, μαζί και ο θαυματουργός καναπές. Η υποστήριξη που σου δίνει το χέρι του καναπέ επιτρέπει πραγματικά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το doggy style. Μιλάμε για πολλή απελευθέρωση, άνεση και βαθιά διείσδυση.

Πώς να το κάνεις: Είναι λες και κάνετε doggy αλλά με εσένα να ακουμπάς στην άκρη του καναπέ ή τραπεζιού. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε κάτι στο οποίο μπορείτε πραγματικά να ακουμπήσετε όλο σας το βάρος πάνω του για να μην υπάρξει κανένα ατυχές σπάσιμο.

4. Λωτός

Πέρα από ένα νοστιμότατο φρούτο, είναι μια από τις πιο αισθησιακές στάσεις. Αν βέβαια θέλετε να πετάξετε ο ένας τα μάτια του άλλου, καλύτερα να μην την επιλέξεις. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στη λίστα μας. Δεν υπάρχει πολλή κίνηση. Αυτό όμως δεν την κάνει και λιγότερο συναρπαστική. Υπάρχει βαθιά διείσδυση και, εάν έχετε στα πλάνα να το συνεχίσετε για ώρα, δίνει και στους δύο ένα διάλειμμα από το λαχάνιασμα. Νιώθετε τα σώματά σας να μιλάνε!

Πώς να το κάνεις: Ο σύντροφός σου κάθεται σταυροπόδι και εσύ σκαρφαλώνεις πάνω του, οδηγώντας τον μέσα σου. Χρησιμοποίησε τα πόδια και τα χέρια σου για να τραβήξεις τον εαυτό σου κοντά του, αν χρειαστεί.

5. Καθισμένοι σε μια καρέκλα

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο τα props στο σεξ δεν είναι must. Και λέω ανεξήγητο, γιατί βοηθάνε. Πολύ. Αν λοιπόν δεν έχει τύχει να τα βάλεις στη ζωή σου, μπορείς να ξεκινήσεις με μία καρέκλα. Έχετε στήριξη, άνεση και πολύ βαθιά διείσδυση καθώς και την ευκαιρία να μεταφέρεις το πάρτυ στο σαλόνι. Spicy.

Πώς να το κάνεις: Ενώ ο σύντροφος σου κάθεται σε μια καρέκλα, κάτσε πάνω του με την πλάτη γυρισμένη. Εάν τα πόδια σου αγγίζουν το πάτωμα, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να σε βοηθήσουν να αναπηδήσεις πάνω – κάτω.

6. Αλληλοαυνανισμός

Ο αυνανισμός θεωρείτε προσωπική υπόθεση. Όμως δεν θα έπρεπε να είναι ατομικό σπορ, if you know what I mean. Με το να το κάνετε ταυτόχρονα με την σχέση σου θα ανακαλύψεις πολλά για τις επιθυμίες και το σώμα σας. Plus θα μάθετε ο ένας τα μυστικά του άλλου και θα φτάσετε μαζί στο climax. Μετά δεν θα ξεφύγει κανείς.

Πώς να το κάνεις: Υπάρχουν χιλιάδες τρόπους για να το κάνετε αρκεί να περιλαμβάνει το ένα βασικό στοιχείο: τον αυνανισμό μαζί. Μπορείτε ταυτόχρονα ή εναλλάξ παρακολουθώντας ο ένας τον άλλον.

7. Doggy αλά ξάπλα

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε αυτή την στάση αλλά κάπως καταλάθος. Καιρός να μπεις σε αυτή την θέση επί σκοπού. Είναι ταυτόχρονα και άγριο αλλά και πιο οικείο καθώς νιώθεις την αναπνοή του συντρόφου σου πάνω σου και η διείσδυση είναι έντονη όπως και στο doggy.

Πώς να το κάνεις: Σκέψου το ως ένα doggy που έχει καταρρεύσει. Στηρίξου στους αγκώνες σου ή να άρχιστε να ξαπλώνετε και ο από πάνω να έχεται προσεκτικά χαμηλότερα. Βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου για άνεση.

8. Ιεραποστολικό *with a twist 

Κλείνουμε με την πιο κλασική αλλά ταυτόχρονα την πιο υποτιμημένη στάση. Αν και όλοι το κάνουμε έχει πάντα μια κακή φήμη χωρίς λόγο. Έχεις eye contact, έχεις την αίσθηση της αφής, έχεις φιλιά και όλα αυτά τα θεωρούμε «βαρετά». Κι όμως δεν είναι καθώς υπάρχει σίγουρη επιτυχία τις περισσότερες φορές.

Πώς να το κάνεις: Για να ξεφύγουμε από το κλασσικό ιεραποστολικό – aka αστερίας – μπορείς να βάλεις ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου ή να αγκαλιάσεις με τα πόδια σου την μέση του. Pro tip: σήκωσε τα πόδια σου στους ώμους του συντόφου σου, θα με θυμηθείς.

Μην κολλάς στις ίδιες στάσεις, κάνε τα πράγματα λίγο πιο spicy στην κρεβατοκάμαρα – και όχι μόνο. Ένας τρόπος υπάρχει για να μάθεις αν σου αρέσουν, να τις δοκιμάσεις. So go for it!

OUR20s

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET