ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 ύποπτα πράγματα που κάνει με το κινητό του και δείχνουν ότι κάτι σου κρύβει!

Μην μπεις καν στον κόπο να το ψάξεις, μιλάει το πράγμα από μόνο του.

Στέλα Τσάναϊ

22 Φεβρουαρίου, 2022

Manuel Del Moral

Κακά τα ψέματα, το κινητό πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Κυριολεκτικά ζούμε μέσα από αυτό και σε οτιδήποτε κάνουμε έχει πρωταρχικό ρόλο. Ειδικά στα ερωτικά. Βασικά, άσε με να το επαναδιατυπώσω. Ειδικά στην αρχή των ερωτικών. Πόσο μάλλον μίας σχέσης που θέλεις να παραμείνει κρυφή. 

Έρευνες έχουν δείξει ότι το 56% των ατόμων που απατούν χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για να επικοινωνήσουν μυστικά. Λογικό. Μπορείς να κρύψεις άπειρα πράγματα αν ξέρεις να το χειριστείς σωστά.

Προφανώς για να μπήκες εδώ κάτι έχεις ψιλιαστεί τελευταία, αλλά δεν είσαι σίγουρη. Ή πολύ πιθανόν να μη θες να επιβεβαιωθείς ότι όντως κάτι συμβαίνει. Επειδή, λοιπόν, δε θέλω να σε τρώει η περιέργεια και να μπεις στο τρυπάκι να ψαχουλεύεις κινητά (δεν κάνουμε τέτοια πράγματα εμείς!), μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν κάποιες στάνταρ κινήσεις για να καταλάβεις αν είσαι εσύ η καχύποπτη ή όντως κάτι τρέχει. 

Αν έχεις προσέξει κάποια από τα παρακάτω σημάδια, τότε φίλη μου, τα νέα δεν είναι ευχάριστα…

#1 Το κινητό του είναι πάντα γυρισμένο ανάποδα όποτε είστε μαζί

Μπορεί στην αρχή να μη δείχνει τόσο ύποπτο και να θεωρήσεις ότι απλά έτυχε να το ακουμπήσει έτσι. Αλλά για πες μου, εσένα πόσες φορές τυχαίνει να είναι ανάποδα το κινητό σου πάνω στο τραπέζι για να μη φαίνεται η οθόνη; Ακριβώς. Ποτέ ή τέλος πάντων, σπάνια. Γιατί δε σε νοιάζει εφόσον είσαι «καθαρή». Αν ο άλλος θέλει να κρυφτεί, έχει συνέχεια στο νου του να το γυρίσει ανάποδα. Δε θέλει να διακινδυνέψει να δεις κάτι που δεν πρέπει. Σου μιλώ εκ πείρας. That’s a sign! 

#2 Κινητό είχαμε

Φυσικά, υπάρχει κι άλλη τακτική, ακόμα πιο αποτελεσματική από την παραπάνω: να μην υπάρχει καν στο οπτικό σου πεδίο! Αθόρυβο, airplane mode και απευθείας στην τσάντα ή την τσέπη του. Είναι φως φανάρι ότι δε θέλει να ρισκάρει να μάθεις το οτιδήποτε από αυτά που σου κρατά κρυφά και γι’ αυτό εξαφανίζει την πηγή της κακής αλήθειας!

#3 Μιλάει κοφτά στο τηλέφωνο και βιάζεται να το κλείσει

Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Προφανώς και εδώ δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Τα «θα σε πάρω εγώ μετά», «είμαι έξω δεν μπορώ να μιλήσω», ή ακόμα χειρότερα, να μη λέει ότι είναι μαζί σου (αν έχετε σχέση καιρό), ένα πράγμα δείχνουν: ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Δεν αναφέρομαι σε ελάχιστες φορές, αλλά αν αυτή η συμπεριφορά επαναλαμβάνεται, σου έχω κακά νέα φίλη.

#4 Το παίρνει κυριολεκτικά παντού μαζί του

Είτε πάει να πιει νερό στην κουζίνα, είτε πάει τουαλέτα ή ακόμα και ν’ ανοίξει την πόρτα στον ντελιβερά, δεν αφήνει το κινητό από τα χέρια του! Λες και τον δένει κάποιο ξόρκι με αυτό! Τι δουλειά μπορεί να έχει κανείς με το κινητό όταν κατουράει, ειδικά σε εξωτερικό χώρο όπως καφετέρια κλπ; Θα σου πω εγώ. Είτε θέλει να επικοινωνήσει με κάποιον χωρίς να το ξέρεις (ύποπτοοο), ή φοβάται μην ανακαλύψεις τίποτα. 

#5 Άλλαξε τους κωδικούς του/δε σε αφήνει να χρησιμοποιείς το κινητό του

Μπορεί μέχρι πρόσφατα να ήξερες τον κωδικό του κινητού του χωρίς απαραίτητα να θες να το χρησιμοποιήσεις, όμως συνειδητοποιείς ότι πια δεν είναι ο ίδιος, ή ακόμα χειρότερα, έχει βάλει ξεχωριστό κωδικό σε ορισμένες εφαρμογές. Το αποκορύφωμα δε, είναι πως όταν ζητάς να το δανειστείς για να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να βγάλετε μία φωτογραφία, γίνεται πολύ περίεργος και βρίσκει δικαιολογίες για να μην στο δώσει. Γιατί άραγε…;

#6 Ξαφνικά είναι πολύ ενεργός στα social

Εκεί που σου βγάζει το λάδι μέχρι να σου απαντήσει σε ένα μήνυμα ή είναι φάντασμα στα social media, την είδε αλλιώς και είναι μονίμως online ενώ τα πάντα αποτελούν αφορμή για story. Προσέχει τι θα ανεβάσει και ασχολείται συνέχεια με Insta, TikTok και τα σχετικά. Επειδή πολύ φοβάμαι ότι δεν έβαλε ξαφνικά στόχο ζωής να γίνει influencer, θύμισέ μου πότε το έκανε αυτό τελευταία φορά; Σωστά, όταν μιλούσε στις αρχές μαζί σου!

#7 Διαβάζει γρήγορα τα μηνύματα και το κλείνει αμέσως

Αυτό το σύντομο τσεκάρισμα των μηνυμάτων να δει ποιος έστειλε, είναι μια κίνηση απλή μεν, αλλά ταυτόχρονα τέρμα ύποπτη, που δε γίνεται να το προσπεράσεις. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα παραπάνω, φωνάζει τρέχα να σωθείς! Σόρρυ, αλλά δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η ξαφνική μυστικοπάθεια.

#8 Εκνευρίζεται όταν τον ρωτάς ποιος του στέλνει

Έρχεται λοιπόν η στιγμή που τον ρωτάς ξεκάθαρα ποιος/α του στέλνει. Για να δούμε τις πιθανές απαντήσεις που θα σου δώσει:

>> Ένας φίλος κάτι ήθελε (Γενικά κι αόριστα)

>> Τίποτα, για μια προσφορά ήταν (Δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι καλύτερο;)

>> Ζηλεύεις; (Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα)

>> Ποιος να είναι; Η γκόμενα! Έχεις γίνει παρανοϊκή, όλα σου βρωμάνε! (Reverse psychology, ειρωνεία και παράνοια) 

Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σε βγάλει υπερβολική, παρανοϊκή, ζηλιάρα και θα σε κάνει να έχεις τύψεις που τον ρώτησες απλά ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Πίστεψέ με, αν δεν έκρυβε κάτι, θα απαντούσε κανονικά χωρίς υπεκφυγές. 

Προφανώς και τα περισσότερα από μόνα τους μπορεί να μην είναι καν σημάδια ότι κάτι τρέχει. Αλλά αν έχεις ταυτιστεί σε πάνω από 3–4, ενώ βρίσκεις περίεργη γενικότερα τη συμπεριφορά του, τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα. Μπορεί στην τελική να μην πρόκειται για τρίτο πρόσωπο, αλλά εξακολουθεί να είναι κάποιο μυστικό που δε θέλει να μάθεις.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, το λεγόμενο gut feeling δε δημιουργήθηκε από μόνο του. Μη δηλητηριάζεις την ψυχή σου σκεπτόμενη τι κάνει και γιατί. Μίλα ξεκάθαρα. Στην τελική θες να έχεις δίπλα σου έναν τέτοιο άνθρωπο; Δε νομίζω.

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET