BINGE WATCHING

 «You»: Κι εκεί που δεν το περιμέναμε, μάθαμε ποια είναι η μυστηριώδης γειτόνισσα του Joe!

Δεν ξέρει πού έχει μπλέξει...

Δήμητρα Πραντάλου

21 Νοεμβρίου, 2020

Από την ημέρα που παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισοδίο της 2ης σεζόν τουYou, τα πράγματα στο μυαλό μας ήταν πολύ ξεκάθαρα. Είχαμε πωρωθεί τόσο πολύ, που αν είχαμε ένα μαγικό λυχνάρι και το τρίβαμε για να βγει το τζίνι και να μας πραγματοποιήσει μια ευχή, θα τη χαραμίζαμε ζητώντας επιτόπου την 3η σεζόν. Αντ’ αυτού, μη σας πούμε καλύτερα τι πήραμε, μιας και τα νέα επεισόδια θα καθυστερήσουν να γίνουν διαθέσιμα στο Netflix, τουλάχιστον όμως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. Κάτι είναι κι αυτό.

Μέχρι τώρα, έχουμε συγκεντρώσει διάφορες πληροφορίες σχετικά με την 3η σεζόν, ενώ και η Sera Gamble έχει δηλώσει μεταξύ άλλων πως θα είναι η πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες. Όπως καταλαβαίνετε, οι προσδοκίες μας είναι υψηλές, αλλά εμπιστευόμαστε το κοφτερό μυαλό της Gamble και πιστεύουμε ότι δε θα μας απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά.

Τα… νέα φιλαράκια της Love και του Joe μας συστήθηκαν προ πολλού, ενώ το μεγαλύτερο μυστήριο ήταν η γειτόνισσα του ζευγαριού που ο ψυχοπαθής πρωταγωνιστής μας θα βάλει στόχο να… μπουκάρει στη ζωή της κι όπως έχουμε ξαναπεί, περιμένουμε πολλά από αυτή.

Πολλά ήταν τα σενάρια για τη νέα γυναίκα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Joe, αλλά όποια κι αν ήταν αυτά μπήκε οριστικό τέλος, αφού out of the blue έγινε η αποκάλυψή της. Δεν το περιμέναμε, μη σας πούμε και ψέματα, αλλά να που έκαναν την έκπληξη.

Και για να σας προλάβουμε, προφανώς και δεν είναι η μητέρα του Joe όπως πολλοί υποστήριζαν, αλλά πρόκειται για μια νέα γνωριμία ονόματι Natalie, την οποία θα υποδυθεί η Michaela McManus. Η Natalie θα πέσει θύμα της γοητείας του Joe και όπως όλοι ξέρουμε μέχρι τώρα, κάτι τέτοιο δεν έχει ποτέ καλή κατάληξη. Αναφορικά με δημοσίευμα του Variety, ο χαρακτήρας της γειτόνισσας έχει ως εξής:

Παντρεμένη με έναν ισχυρό άντρα, η Natalie είναι επιτυχημένη επαγγελματικά και κοινωνικά. Κάτω όμως από το σκληρό παρουσιαστικό της, ζει μια μυστική ζωή και ο Joe είναι πρόθυμος να εργαστεί σκληρά για να μάθει περισσότερα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast της 3η σεζόν, η Saffron Burrows (Dottie) επιστρέφει στο ρόλο της ως μητέρα της Love, η οποία, μετά το θάνατο του γιου της, ρίχνει όλη της την προσοχή στην κόρη της.

Ένα ακόμη new entry στη σειρά o Dylan Arnold ως Theo, ένας φοιτητής που βασανίζεται από την κακή και περίπλοκη σχέση με τον πατριό του, ενώ έχει την τάση να μπλέκεται στα προβλήματα των αγαπημένων του, με τη συμπεριφορά του όμως να γίνεται επικίνδυνη.

Φρέσκο αίμα και η Tati Gabrielle, η οποία παίζει τη Marienne, μια βιβλιοθηκάριο και ένθερμη παρατηρήτρια της γειτονιάς, της οποίας δεν της ξεφεύγει το παραμικρό. Η Shannon Chan-Kent, ως η Kiki, σύζυγος, μητέρα και life coach, απολαμβάνει την ωραία ζωή, αλλά και το κουτσομπολιό. Ο Ben Mehl, ο Dante, ένας αφοσιωμένος άντρας στην οικογένειά του που διατηρεί το πνεύμα και την ηρεμία του ανεξάρτητα από το τι φέρνει η μέρα, ενώ ο Chris O’ Shea που θα υποδυθεί τον Andrew, αγαπητό μέλος της κλίκας της Sherry (της καινούρια φίλης της Love).

Συνεχίζουμε με τον Christopher Sean, τον Brandon, σύζυγος της Kiki που κατάφερε να κάνει περιουσία από τα 20 του και τώρα είναι ένας μπαμπάς που μένει σπίτι για τα παιδιά του, ο Bryan Safi, ως Jackson, o ταπεινός σύζυγος του Andrew, ο Mackenzie Astin, ως Gil, καθηγητής Γεωλογίας στο επάγγελμα και φιλικός αλλά λίγο αφελής ως άνθρωπος, και τέλος η Ayelet Zurer, ως η κομψή Dr Chandra, που θα αναλάβει την ψυχοθεραπεία του ζευγαριού.

Ας περάσει γρήγορα ο καιρός!

FUN ZONE

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET