BINGE WATCHING

Στην 3η σεζόν του «You» έχουμε να περιμένουμε πολλά γύρω απ’ τη μυστηριώδη γειτόνισσα!

Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε η δημιουργός Sera Gamble.

Δήμητρα Πραντάλου

8 Σεπτεμβρίου, 2020

Η δημιουργός της σειράς, Sera Gamble, έχει βαλθεί να κάνει την ανυπομονησία μας για τη 3η σεζόν του You, να ξεπεράσει κάθε όριο. Κι αυτά τα πράγματα, καλό είναι να μη γίνονται.

Όχι ότι είναι και δύσκολο να το πετύχει εδώ που τα λέμε, μιας κι από μόνοι μας αδημονούμε να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του ψυχολογικού θρίλερ που μας έχει πωρώσει για τα καλά, και να μας λυθούν επιτέλους όλες οι απορίες για την ταυτότητα της μυστηριώδους γειτόνισσας, η οποία θα είναι και το επόμενο θήραμα(;) του πρωταγωνιστή μας. Ή μπορεί και να τα βρει δύσκολα μαζί της.

Τα νέα επεισόδια που ελπίζουμε να σκάσουν μύτη στο Netflix κάπου τα Χριστούγεννα ή έστω στην αρχή του 2021, έτσι για να… ευφρανθεί η ψυχούλα μας για ακόμη μια φορά, και να μην πάρουν παράταση για αργότερα εξαιτίας της πανδημίας, προβλέπουμε πως θα είναι το ίδιο άψογα με εκείνα των προηγούμενων δύο σεζόν. Κυρίως γιατί είναι πολλά εκείνα που περιμένουμε να αποκαλυφθούν.

Η Sera Gamble δήλωσε, πάντως, πως έχουμε να περιμένουμε πολλά, όσον αφορά το νέο πρόσωπο που θα απασχολήσει τον Joe και τη Love. Υποθέτουμε πως και οι δύο θα θέλουν να την αποτελειώσουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Σε μια διαδικτυακή συζήτηση μεταξύ του Penn Badgley, του πρωταγωνιστή μας, και της Sera Gamble, σχολιάζοντας τις καλύτερες στιγμές της σειράς μέχρι τώρα, η δημιουργός του You απάντησε χαρακτηριστικά στο ερώτημα του Penn για το αν μπορεί να μας δώσει κάποια έξτρα πληροφορία για το new entry:

Είναι προφανές πως στα γυρίσματα ήμασταν πολύ προσεκτικοί στο να μη δείξουμε πολλά για εκείνη, κι αυτό γιατί ο ρόλος της στην ουσία δεν ανήκε τότε στο cast. Όμως, έχουμε πολλά να περιμένουμε με αυτήν τη γειτόνισσα.

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι μας ενδιαφέρει να μάθουμε και ποιος θα είναι ο ρόλος της Love από ‘δω και στο εξής, η απάντηση για το ποια κρύβεται πίσω από την κυρία που διαβάζει το βιβλίο της απολαμβάνοντας τον ήλιο όταν ο Joe την κοιτάζει μέσα από το φράχτη, είναι αυτή που μας τσιτσιρίζει όλους.

Στις διάφορες θεωρίες που έχουμε διαβάσει, οι περισσότεροι δηλώνουν πως πρόκειται για την μητέρα του ψυχοπαθή πρωταγωνιστή μας, με αφορμή τα πολλά flashbacks που είδαμε στη 2η σεζόν, αλλά και την εικόνα που φέρνει σε γυναίκα μεγάλης ηλικίας.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχει πολύ ενδιαφέρον η 3η σεζόν με δύο δολοφόνους στο παιχνίδι, ένα θύμα και πιθανότατα ανθρώπους που διψάνε για εκδίκηση. Εεεε ρε τι θα γίνει.

FUN ZONE

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET