ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Tι λέει το χρώμα των ματιών σου για τον χαρακτήρα σου;

Γράφει ο Στέργιος Πουλερές από το Y-olo.gr Είναι γνωστό νομίζω ότι τα μάτια είναι αυτά που προδίδουν τον κάθε άνθρωπο. Ειδικά αν αυτός που έχεις απέναντι σου είναι φυσιογνωμιστής, τότε από τα μάτια σου και μόνο θα καταλάβει το 90% του χαρακτήρα σου. Σου ακούγεται απόλυτο, τραβηγμένο και σίγουρα όταν το διαβάσεις θα με πεις […]

Neopolis Team

21 Νοεμβρίου, 2015

Γράφει ο Στέργιος Πουλερές από το Y-olo.gr

Είναι γνωστό νομίζω ότι τα μάτια είναι αυτά που προδίδουν τον κάθε άνθρωπο. Ειδικά αν αυτός που έχεις απέναντι σου είναι φυσιογνωμιστής, τότε από τα μάτια σου και μόνο θα καταλάβει το 90% του χαρακτήρα σου. Σου ακούγεται απόλυτο, τραβηγμένο και σίγουρα όταν το διαβάσεις θα με πεις κολλημένο σε στερεότυπα και τα συναφή. Αν όμως το σκεφτείς καλά, θα δεις ότι δεν απέχω πολύ από την αλήθεια. Ακόμα και οι ερευνητές έχουν το στατιστικό λάθος. Ας μην ξεφεύγω όμως.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν έχουν να κάνουν με το βλέμμα του ανθρώπου. Υπάρχει και κάτι περισσότερο από αυτό, που ομολογώ δεν το γνώριζα. Το χρώμα των ματιών υποδηλώνει συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτήρα και σε κατατάσσει κι αυτό σε ένα καλούπι. Αν είσαι υπερασπιστής της μοναδικότητας της κάθε ανθρώπινης ύπαρξης τότε αυτό δεν πρόκειται να σου αρέσει καθόλου. Είναι σαν τα ζώδια που μπορεί να προδιαθέσουν τον άλλον απέναντι σου.

1. Τα σκούρα μάτια μεθάνε πιο εύκολα. Αυτό είναι ένα χρήσιμο νέο για τον τύπο που θέλει να ρίξει εσένα την μαυρομάτα. Το Science Direct σε έρευνα του κατέδειξε ότι οι άνθρωποι με ανοιχτά χρώματα στα μάτια είχαν μεγαλύτερη αντοχή στο ποτό. Όχι οι φακοί επαφής δεν πιάνονται.

2. Τα πιο ανοιχτά χρώματα σημαίνουν πιο σκληρούς ανθρώπους. Για την ακρίβεια πιο ανταγωνιστικούς. Ανθρώπους που εμμένουν στην θέση τους και δεν παραδέχονται εύκολα το λάθος τους. Εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που δείχνουν πιο συμβιβαστικοί και συζητήσιμοι. Αυτό λέει το Medical Daily.

3. Οι πιο έμπιστοι άνθρωποι είναι αυτοί με τα σκούρα μάτια. Το Plos One εξηγεί ότι στην έρευνα οι άνθρωποι έτειναν να επιλέγουν άτομα με σκούρα μάτια. Οι γαλαζομάτηδες τύγχαναν της μεγαλύτερης απόρριψης ως προς την εμπιστοσύνη, αλλά τους θεωρούσαν πιο σέξι. Ίσως γι΄αυτό τον τύπο που σε γουστάρει και έχει καστανά μάτια τον έχεις για φίλο και τον άλλο τον επέλεξες για boyfriend.

4. Μαύρα και καστανά μάτια σημαίνουν καλύτερες επιδόσεις στα αθλήματα. Καλά αυτό είναι λιγότερο σχετικό με την προσωπικότητα, αλλά έχει ενδιαφέρον. Γιατί κάθομαι και ψάχνω τους γνωστούς αθλητές και βλέπω το χρώμα των ματιών τους. Άμα βρω έστω και έναν με πράσινα μάτια θα το τρίψω στη μούρη των ερευνητών.

Πηγή: Y-olo.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET