ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τύπος τρώει μήνυση από τη γειτονιά, γιατί άκουγε στη διαπασών James Blunt κάθε νύχτα!

Οι δικοί μας θορυβώδεις γείτονες πάντως, τραπ παίζουν συνήθως!

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2021

Σε όλους μας έχει συμβεί να πρέπει να υποστούμε τα κέφια του γείτονα, ο οποίος αποφάσισε να τα εκφράσει με τραγούδια στη διαπασών. Αναλόγως με τις μουσικές του προτιμήσεις, αντιδράμε κι εμείς! Αν για παράδειγμα βάζει κομμάτια που μας αρέσουν, τότε βαϊμπάρουμε μαζί του. Αν όμως δε μας λέει τίποτα η playlist κι απλά μετράμε τις ώρες μέχρι να τελειώσει αυτό το μαρτύριο, τότε δεν περνάμε πολύ καλά.

Τη δεύτερη περίπτωση βίωσαν δυστυχώς οι γείτονες του Mark Carey, στο Πλίμουθ της Αγγλίας, όταν ο 49χρονος θέλησε να περάσει τη νύχτα του με James Blunt στα τέρματα. Κάποια ερωτική απογοήτευση διακρίνουμε από την επιλογή καλλιτέχνη, την οποία προφανώς και δε συμμερίζονταν οι γείτονες που ήθελαν απλά την ησυχία τους να κοιμηθούν. Το θέμα κατέληξε στα δικαστήρια και προτού κατηγορήσετε τη γειτονιά που με την πρώτη ευκαιρία κατέφυγε σε μηνύσεις, να σημειώσουμε ότι οι προειδοποιήσεις της αστυνομίας για ηχορύπανση γίνονταν από το 2020.

Ο φίλος (και πληγωμένος υποθέτουμε) Carey αγνόησε κάθε παράπονο και συνέχισε τις μουσικές νύχτες του, με αποκορύφωμα να αποτελεί αυτή με τον James Blunt και το καψουροτράγουδό του ‘You’ re Beautiful’ να ακούγονται στη διαπασών. Για την ιστορία, μεταξύ των μουσικών του επιλογών ήταν και το ‘Fix You’ των Coldplay, καθώς και το ‘Timber’ των Pitbull και Ke$ha, οπότε η θεματική δεν ήταν αποκλειστικά «κλαίμε με μαύρο δάκρυ».

Ο Mark Carey είχε δεχθεί ένα πρόστιμο ύψους £100 για τη διατάραξη κοινής ησυχίας το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο όχι μόνο δεν πλήρωσε, αλλά το έγραψε κανονικότατα συνεχίζοντας το ρεπερτόριό του αρκετές φορές ακόμα μέχρι τον Σεπτέμβρη. Τότε, επιθεωρητές δημόσιας υγείας έλαβαν ένταλμα και κατέσχεσαν από το σπίτι του 3 τηλεοράσεις, ηχεία και ό,τι άλλο μουσικό εξοπλισμό διέθετε.

Ο Μark δεν έδωσε το παρόν στο δικαστήριο, ενώ καλείται να πληρώσει το συνολικό ποσό των £1,400 για ό,τι έχει προκαλέσει τον καιρό των μουσικών βραδιών του. Αν κρίνουμε από τα προηγούμενα πρόστιμα και προειδοποιήσεις, κάτι μας λέει ότι δε θα τον αγγίξει ούτε αυτή η περιπέτεια και ο James Blunt θα ξανακουστεί στη γειτονιά. Μακάρι να κάνουμε λάθος…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET