Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Τη Nutella δε θα την ξανασπαταλήσεις έτσι. Τη Nutella!

Neopolis Team

18 Σεπτεμβρίου, 2023

Στα πράγματα που δε χρειαζόταν να δει ποτέ κανείς, θα βάλουμε μία κουζίνα αλειμμένη με Nutella. Δεν ξέρω γιατί ο TikToker @kaihspeakup πίστεψε ότι το είχαμε ανάγκη, αλλά το έκανε. Αν έμπαινε στον κόπο να μας ρωτήσει βέβαια, θα μάθαινε πως αυτό που έχουμε όντως ανάγκη είναι να φάμε ένα βαζάκι Nutella αντί να το βλέπουμε να πηγαίνει στα σκουπίδια.

Δεν καταφέραμε να αποτρέψουμε αυτή την τρομερή σπατάλη πραλίνας φουντουκιού ωστόσο και θα το έχουμε πάντα βάρος στη συνείδησή μας. Όχι να ακουστούμε Karen, αλλά ο κόσμος κυριολεκτικά πεινάει…

@kaihspeakupSee im not CrAzY, just crazy.♬ Paint The Town Red – Doja Cat

Η ανάγκη κάποιων να γίνουν viral δε συναντάει όρια και κάπως έτσι στο fyp μας εμφανίζονται εικόνες σαν κι αυτή. Ας μιλήσουμε λίγο και για την πλήρη απομυθοποίηση της Nutella! Αν μέχρι πριν λίγα λεπτά δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να τη σιχαθούμε για τον οποιονδήποτε λόγο, βλέποντας τις εικόνες αυτές κάτι στην κοιλιά μας γουργουρίζει και θέλει να βγει δια στόματος. Είναι προσωρινό ωστόσο. Θα επανέλθουμε στις εργοστασιακές μας ρυθμίσεις μόλις βρεθεί μπροστά μας μια κρεπούλα.

Μπαίνοντας στο προφίλ του @kaihspeakup, ανακαλύπτει κανείς ότι το έχει χόμπι γενικότερα αυτό, να κάνει δηλαδή μπ@@ρδέλο την κουζίνα των γονιών του. Και νόμιζα ότι εγώ αφήνω πίσω μου συντρίμμια όποτε άνοιγα το μάτι. Είναι καλό να ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα. Και μάλιστα ότι τα κάνουν επίτηδες.

Ο TikToker για παράδειγμα, εκτός από το να αλείφει την κουζίνα των γονιών του με Nutella, στον ελεύθερό του χρόνο (και είναι πολύς) την καλύπτει και με ζελεδάκια. Στην πρώτη περίπτωση βέβαια, να σημειωθεί ότι κάλυψε τις επιφάνειες με ζελατίνα, ώστε να είναι πιο εύκολο το καθάρισμα αργότερα. Ψυχούλα.

@kaihspeakupSaving kids♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

Όπως και να ‘χει, ο τύπος πιθανότητα πλέον είναι αποκληρωμένος και η ωραία αυτή κουζίνα δε θα περάσει ποτέ στα χέρια του.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Imperial Brands Hellas: BLU, η Νο.1 μάρκα στα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα εξελίσσεται ακόμη περισσότερο!

Είναι viral

Φοιτητής παθαίνει Μποτρίνι και κάνει σκληρό review στη λέσχη του Παν. Πατρών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η ContactPigeon διοργανώνει δωρεάν Βlack Friday webinar με marketing executives από διαφορετικούς τομείς του eCommerce

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET