Είναι viral

Ήμασταν today years old όταν μάθαμε ότι το Twix μπορείς να το καπνίσεις σαν τσιγάρο!

Δοκιμάστε και πείτε μας! 😆

Σε άλλα νέα, μετά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που ήρθαν να βάλουν νέους κανόνες στο κάπνισμα (σόρρυ, στο άτμισμα ήθελα να πω), ετοιμαστείτε για μια νέα είσοδο στο παιχνίδι.

Ιδανικό για εκείνους που σκέφτονται να κόψουν τη – βλαβερή όσο να ‘ναι – συνήθεια, το Twix υπόσχεται να σταθεί φίλος καλός κατά τη διαδικασία αυτή. Μόλις μάθαμε δηλαδή ότι το γλυκό αυτό στο οποίο έχουμε άλλου είδους εθισμό, μπορείς κάλλιστα να το καπνίσεις, και από τότε δεν μπορούμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας.

Γενικά, η συγκεκριμένη σοκολάτα είναι ένα πολυεργαλείο. Κάποτε το χρησιμοποιούσαμε σαν καλαμάκι στα ροφήματά μας, τώρα το μετατρέψαμε σε τσιγάρο. Το «τώρα» βέβαια είναι λίγο σχετικό. Διότι εμείς όντως το ανακαλύψαμε πρόσφατα από ένα TikTok, αλλά σαν εφεύρεση υπάρχει εδώ και χρόνια.

@p_psofakas @hric_cof #fyp #foryou #foryoupage #viral #pov #paros #dubliner #twix #smoke ♬ Nooran Sisters DRILL REMIX Prod. Philemon – Philemon

Συγκεκριμένα, υπάρχουν βιντεάκια πάνω στο θέμα από το μακρινό 2012 και 2014, αλλά επειδή το TikTok συνηθίζει να αναβιώνει πράγματα του παρελθόντος και να τα κάνει viral, το ίδιο κάνει και στην προκειμένη.

Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Twix-καλαμάκι, έτσι κι εδώ, κόβεις τις δύο άκρες της μπάρας. Τη μία τη βάζεις στο στόμα σου, την άλλη την καψαλίζεις με φωτιά και έχεις ένα κανονικότατο τσιγάρο. Όσο για τη γεύση που αφήνει, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα. Εξάλλου, σαν φίλη των γλυκών, δε θα χαράμιζα ποτέ ένα ολόκληρο Twix για να το καπνίσω (που δεν καπνίζω). Αν πρέπει να μαντέψουμε όμως, ίσως θυμίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο με γεύση σοκολάτα.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET