Το «Σπίτι του Φοιτητή» | Για άλλη μία χρονιά στέκεται δίπλα στους φοιτητές.


Mε πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών (ΠΕΒΤΑ), για δεύτερη χρονιά οργανώνεται το «Σπίτι του Φοιτητή» με σκοπό να συγκεντρωθούν διάφορα είδη σπιτιού και οργάνωσης για φοιτητές που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις του διαμετακομιστικού κέντρου συλλογής ειδών υλικής συνδρομής της ΠΕΒΤΑ στην Αγία Παρασκευή (Μεσογείων 448, είσοδος από Ευαγγελιστρίας). Οι φοιτητές/τριες θα παραλαμβάνουν τα είδη προσκομίζοντας οποιοδήποτε δικαιολογητικό εγγραφής ή συμμετοχής στις Σχολές φοίτησης.

Τα είδη που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση, σύμφωνα με την περσινή εμπειρία, ενδεικτικά είναι:

  • Έπιπλα σπιτιού (κρεβάτια, καναπέδες, γραφεία, καρέκλες, τραπεζάκια, βιβλιοθήκες)
  • Υπολογιστές και ηλεκτρικά είδη (κουζίνα, πλυντήριο, μικροσυσκευές, τηλεοράσεις)

Για πληροφορίες επικοινωνείτε καθημερινά από τις 09:00 – 15:00 στο Τηλέφωνο: 213 210 0531

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος αναφέρει για την πρωτοβουλία αυτή: «Το Σπίτι του Φοιτητή ξεκίνησε με δειλά βήματα πέρυσι. Όλοι οι φορείς που έχουμε τη δυνατότητα, αξιοποιούμε και φέτος δομές και υπηρεσίες και ενώνουμε ξανά δυνάμεις για να στηρίξουμε νέους συνανθρώπους μας. Προσβλέπουμε για μια ακόμη φορά στη στήριξη των πολιτών με την ελπίδα ότι τα προσεχή έτη οι προσπάθειες όλων μας θα επικεντρώνονται περισσότερο στην καλύτερη προετοιμασία για απασχόληση και εργασία των νέων και λιγότερο σε- αναγκαίες σήμερα- δράσεις αλληλεγγύης».

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET