BINGE WATCHING

To «Orphan» ετοιμάζει το prequel του κι εμείς τα κουτάκια με τα ηρεμιστικά!

Θα μας ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι πάλι!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

24 Φεβρουαρίου, 2020

Ας προετοιμάζουμε σιγά σιγά τα νεύρα μας, γιατί έρχεται πρίκουελ του πολυαγαπημένου Orphan και κρίνοντας από την πρώτη ταινία, έχει να πέσει πολλή αθυροστομία.

Το φαινομενικά μικρό κι αθώο κοριτσάκι, που κατάφερε να πείσει μια οικογένεια να την υιοθετήσει και να τη βάλει στο σπίτι της (μαύρη η ώρα και η στιγμή) κρύβει σκοτεινό παρελθόν και αυτό έρχονται να μας παρουσιάσουν στη νέα ταινία που σκοπεύει να κυκλοφορήσει, όπως διαβάζουμε στο Entertainment Weekly.

Για την ακρίβεια, το prequel με τίτλο «Esther», το οποίο έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης William Brent Bell (του The Boy), θα μας δείξει τη διαφυγή της πρωταγωνίστριας από μια ρωσική ψυχιατρική κλινική και τη μετάβασή της στις ΗΠΑ, όπου παίρνει το ρόλο της μικρής Esther, της χαμένης κόρης μιας πλούσιας οικογένειας.

Το σχέδιό της όμως δεν πάει ακριβώς όπως το είχε σκεφτεί.

Για κακή της τύχη έρχεται αντιμέτωπη με μια μητέρα έτοιμη να κάνει τα πάντα για να προστατέψει την οικογένειά της. Κάτι παρόμοιο με αυτό που είδαμε στην ταινία του 2009. Έτσι, για να κάνεις ένα refresh, το μακρινό εκείνο έτος παρακολουθήσαμε ένα ζευγάρι να υιοθετεί τη μικρή Esther, αφού είχε προηγηθεί μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη. Κάποια πολύ κακή δύναμη τους ώθησε να επιλέξουν τον διάβολο πρoσωποποιημένο, ο οποίος στην πραγματικότητα ονομάζεται Lena Klammer και είναι 33 χρονών. Από εκεί και πέρα ξεκινά ένα μαρτύριο, με την Kate, τη μάνα δηλαδή, ν’ αρχίζει να υποπτεύεται τη «μικρή».

Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά αναμένεται να πάρουν μπρος μέσα στο έτος. Συνεπώς, δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου θρίλερ. 

FUN ZONE

Τιβί

Φήμες λένε ότι ο Πάτρικ αποχωρεί από το Μπομπ Σφουγγαράκη, δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε!

EVENTS

ZAMNA x PRIMER: Axwell, MRAK και Armand Van Helden στα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν!

FOODIES

Το Basil Bar by Pesto Barilla φέρνει άρωμα βασιλικού και ιταλικά vibes στις βόλτες μας στην Αθήνα!

PLACES TO BE

Η Μαρίνα Σπανού ξεκινά την περιοδεία της σήμερα από εκεί που ξεκίνησε, τους πεζόδρομους της Αθήνας!

PLACES TO BE

Το Πάρκο Ελευθερίας μετατρέπεται σε θερινό σινεμά, ετοίμασε την ψάθα και την παρέα σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET