ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Κορπή® μετέτρεψε σε «παιχνίδι» την ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών στα MAD VMA 2023

Ένα διαδραστικό παιχνίδι ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών

Γεωργία Σιμιτζή

26 Ιουνίου, 2023

Τα MAD VMAs 2023, πλην από το ντουέτο Παπαρίζου-Φουρέιρα, μας χάρησε μια επική βραδιά. Την δροσιά του μας έδωσε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, καθώς συμμετείχε στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής, τα MAD VMAs 2023, που πραγματοποιήθηκαν στις 18 & 19 Ιουνίου, στο γήπεδο Tae Kwo Do. Σεβόμενο το περιβάλλον, το Κορπή® έδωσε μία διαφορετική νότα στη φετινή διοργάνωση, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών. 

Πιστό στο όραμά του για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα και με αφορμή την καινοτόμα & ανακυκλώσιμη συσκευασία του με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, πραγματοποιεί το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow για 3η συνεχόμενη χρονιά. 

Η ομάδα του Κορπή® καλωσόρισε τους επισκέπτες στο Food Court των MAD VMA 2023 από δροσίζοντάς τους δωρεάν με Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® σε συσκευασία από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό και μη αποσπώμενο καπάκι, προσκαλώντας τους να «βάλουν καλάθι για την προστασία του πλανήτη και να κερδίσουν δώρα»! Ένα πρωτότυπο mini-γήπεδο μπάσκετ στήθηκε στο χώρο, με τους συμμετέχοντες να επιχειρούν, μιμούμενοι τους καλαθοσφαιριστές, να βάλουν καλάθια χρησιμοποιώντας πλαστικά μπουκάλια αντί για μπάλες μπάσκετ. Έτσι ενημερώθηκαν με διασκεδαστικό τρόπο για τους κανόνες της ανακύκλωσης σε τρία απλά βήματα 1. Συμπίεσε, 2. Κούμπωσε, 3. Ανακύκλωσε και το  Κορπή® τους επιβράβευσε με δώρα και αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου, συγκεντρώνοντας πάνω από 2000 πλαστικά μπουκάλια.

Μέσα από μια διασκεδαστική δράση, που συγχρόνως συμβάλει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς για τη μείωση των απορριμμάτων πλαστικού, το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή®, έδωσε ξεχωριστή χροιά στη φετινή μουσική διοργάνωση, που σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού. Το παρόν έδωσε ο personal trainer Ηλίας Γκότσης, ο οποίος παρέα με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® ανακύκλωσε τα πλαστικά τoυ μπουκάλια παίζοντας μπάσκετ.

Και φέτος, η ομάδα του “ZERO HERO The Initiative” και η διεθνής AMKE Keep Sea Blue είχε συμμετοχή στην ενέργεια συλλέγοντας το πλαστικό από το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow. Στη συνέχεια, θα καταγράψει το σύνολο του πλαστικού και μέσω της τεχνολογίας Blockchain, θα παρακολουθεί τα συλλεγόμενα απορρίμματα από τα πλαστικά μπουκάλια, μέχρι αυτά να πάρουν δεύτερη ζωή.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή® στο επίσημο site: https://www.korpi.gr 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Η Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να ορίζετε και να τηρείτε τα προσωπικά όρια τυχερών παιχνιδιών

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET