ΟΜΟΡΦΙΑ

5 έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την τέλεια γραμμή του eyeliner!

Αν λατρεύεις κι εσύ το μακιγιάζ, σίγουρα έχεις προσπαθήσει πολλές φορές να τελειοποιήσεις τη γραμμή του eyeliner. Eyeliner… μπορεί να είναι είτε το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είτε ο μεγαλύτερος σου εφιάλτης, αναλόγως με το πόσο εξοικειωμένη είσαι. Τις περισσότερες φορές ισχύει το δεύτερο. Όσα tutorials κι αν δεις στο YouTube παραμένει ακόμα ένας […]

Default avatar

Guest Author

19 Μαΐου, 2017

Αν λατρεύεις κι εσύ το μακιγιάζ, σίγουρα έχεις προσπαθήσει πολλές φορές να τελειοποιήσεις τη γραμμή του eyeliner.

Eyeliner… μπορεί να είναι είτε το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είτε ο μεγαλύτερος σου εφιάλτης, αναλόγως με το πόσο εξοικειωμένη είσαι. Τις περισσότερες φορές ισχύει το δεύτερο. Όσα tutorials κι αν δεις στο YouTube παραμένει ακόμα ένας γόρδιος δεσμός τόσο για εσένα όσο και για κάθε 20χρονη.

Γι’ αυτό κι εγώ σου παρουσιάζω 5 έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις την πιο τέλεια γραμμή eyeliner:

1. Ξεκίνα με ένα μολύβι

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τη γραμμή του eyeliner, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κλασικό μαύρο μολύβι και να κάνεις τα πράγματα 100 φορές πιο εύκολα. Τα μολύβια είναι πιο εύχρηστα και κατ επέκταση μπορείς να τα ελέγξεις πιο εύκολα, έτσι ώστε να σου δώσουν μία έντονη μεν προσεγμένη δε γραμμή, την οποία στη συνέχεια θα την περάσεις με το eyeliner. Κι όλα αυτά χωρίς να μουτζουρωθείς.

2. Πήγαινε από τη μέση του ματιού προς τα μέσα ή προς τα έξω

Συνήθως το μεσαίο μέρος του ματιού είναι αυτό που καταλαμβάνει και τη μεγαλύτερη έκταση του βλεφάρου. Αν θες λοιπόν να πετύχεις την ιδανική γραμμή στο eyeliner, ξεκίνα από αυτό το σημείο και προσπάθησε να κατευθυνθείς σταθερά τόσο προς το εσωτερικό όσο και προς το εξωτερικό μέρος του ματιού.

3. Χρησιμοποίησε τη γραμμή των βλεφαρίδων ως οδηγό

Δεν είναι τυχαία το πιο κλασικό κόλπο για τη σωστή τοποθέτηση του eyeliner. Τοποθέτησε το δάχτυλο σου στην άκρη του ματιού και τράβηξε το ώστε να βλέπεις την κατεύθυνση που έχουν οι βλεφαρίδες και να περάσεις κατά μήκος τους το eyeliner. Ένα άλλο κόλπο για να πετύχεις την τέλεια γωνία, είναι να βάλεις ένα μικρό κομμάτι σελοτέιπ στην άκρη του ματιού σου.

4. Ξεκινά με πιο λεπτή προς πιο χοντρή γραμμή

Αν θες να κάνεις το λεγόμενο cat eye, τότε πρέπει να προσέξεις η γραμμή που ξεκινάει από το εσωτερικό του ματιού να είναι πιο λεπτή από αυτή που καταλήγει στο εξωτερικό μέρος του ματιού.

5. Σταθεροποίησε το

Πάντα μα πάντα, πρέπει να σταθεροποιείς το eyeliner σου με σκιές που ταιριάζουν στο μακιγιάζ σου. Με αυτό τον τρόπο δεν θα τρέξει ούτε θα μουτζουρωθεί.


Ελπίζουμε λοιπόν με αυτά τα 5 απλά βήματα να σε βοηθήσαμε να πετύχεις το ιδανικό eyeliner και να είστε σίγουρες πως μόνο αυτό αρκεί για να δείξετε πως μπορείτε να κάνετε ακόμα και επαγγελματικό μακιγιάζ!

 

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η DUST+CREAM έκανε την Αναστασία πιο «Όμορφη» από ποτέ στο νέο της video clip!

ΣΤΥΛ

Το Pyjama Party της Tezenis είχε τα πιο cozy vibes με πρωταγωνιστή τη νέα pyjama collection!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τρία πράγματα να προσέξεις στα 20 σου για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET