ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 tips για να… πετύχει το τηλεφωνικό σεξ αν σας χωρίζει η απόσταση!

«Φωτιά» θα πάρουν τα τηλέφωνα!

Mademoisex

14 Απριλίου, 2020

[cover photo]

Αν βρίσκεσαι κι εσύ σε μία σχέση από απόσταση ή τέλος πάντων είσαι χωριστά με το ταίρι σου, ξέρεις πολύ καλά πώς έχει αυτή η κατάσταση, με τα καλά της και τα κακά της. Είναι μάλλον μύθος ότι όλες οι σχέσεις από απόσταση είναι καταδικασμένες σε χωρισμό, γιατί μπορώ να σου απαριθμήσω πολλές περιπτώσεις γνωστών και φίλων που έχουν περάσει με επιτυχία όλη αυτή τη δοκιμασία. Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι μιας τέτοιας σχέσης κατ’ εμέ, είναι οι εξής: η ζήλεια, η έλλειψη εμπιστοσύνης, οι γκρίνιες που φέρνουν τσακωμούς και κυρίως η ρουτίνα.

Η τελευταία είναι μεγάλος εχθρός για ένα ζευγάρι που το χωρίζουν χιλιόμετρα. Υπάρχουν φορές που συνεπαίρνει τόσο πολύ και τους δύο η ρουτίνα, που ξεχνάτε ότι είστε ζευγάρι και οφείλετε να πείτε και κάνα γλυκόλογο ο ένας στον άλλο, αλλά και να μοιραστείτε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις και ανάγκες σας. Και εδώ είναι το σημείο που πρέπει να δώσετε και οι δύο βάση, αλλιώς υπάρχει η πιθανότητα το πράγμα να βαλτώσει.

Αλήθεια, με το τηλεφωνικό σεξ πώς τα πας;

Σου φαίνεται χαζό κι αμήχανο ή είναι κάτι που θέλεις να δοκιμάσεις; Όπως και να ‘χει, πολύ καλά θα κάνεις να το εντάξεις στη νέα πραγματικότητα της σχέσης σου και να διατηρήσεις την οικειότητα και τη σεξουαλικότητα με το έτερον ήμισυ. Εν τω μεταξύ, μπορείς να τσεκάρεις κι αυτά εδώ τα πονηρά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε, για να δώσετε ένα ενδιαφέρον παραπάνω!

Παρακάτω λοιπόν 5 tips για να κάνεις το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ αν σας χωρίζει η απόσταση:

#1 Get in the mood

Δεν είναι εύκολο από το πουθενά να σου έρθει η όρεξη για τηλεφωνικό σεξ. Γι’ αυτό και πριν γίνει η εν λόγω κλήση, φρόντισε να έχεις κάνει την απαραίτητη προετοιμασία που θα σε βάλει στο mood. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο που σε εμπνέει, να κλειδώσεις την πόρτα ώστε να μην μπορεί να σε «πιάσει» κανείς στα πράσα ή να σε διακόψει, να ξαπλώσεις αναπαυτικά στο κρεβάτι, να έχεις πολύ χαμηλό φωτισμό (και τα κεριά κάνουν τη δουλίτσα τους) και να βάλεις να παίζει η μουσική που σου αρέσει. Επίσης μπορείς να δεις και λίγο πορνό, ώστε να δημιουργήσεις τα κατάλληλα ερεθίσματα. Από εκεί και πέρα χαλάρωσε εντελώς, αφέσου και επίτρεψε στη συζήτησή σας να κυλήσει μόνη της όπου θέλει αυτή.

#2 Η περιγραφή παίζει μεγάλο ρόλο

Δεν πρέπει να ξεχνάς ούτε στιγμή ότι δυστυχώς δεν είσαι δίπλα στον/η σύντροφό σου στην παρούσα φάση και την ώρα που μιλάτε δεν μπορείς να βλέπεις πώς σε κοιτάζει, ώστε να κρίνεις τις αντιδράσεις του/της, ή να τον/τη νιώθεις. Επειδή τα πάντα εξαρτώνται από τα όσα λέει ο ένας στον άλλο, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι απίστευτα λεπτομερής και να τον/την ενημερώνεις για ό,τι κάνεις. Πες του/της πώς νιώθεις, αν αγγίζεσαι και πού, πόσο σε ανάβουν αυτά που σου λέει και εννοείται να είσαι όσο πιο συγκεκριμένος/η γίνεται στην περιγραφή της φαντασίωσής σου. Προφανώς δεν εννοώ να τον/την πάρεις μονότερμα, εννοείται πως πρέπει να υπάρχει διάλογος μεταξύ σας ρωτώντας αν του/της αρέσει αυτά που ακούει ή πώς θα συνέχιζε παρακάτω…

#3 Στα SOS τα προστυχόλογα

Βασικά, αν δεν πει ο ένας στον άλλο προστυχόλογα, τηλεφωνικό σεξ δεν υφίσταται. Άμα είναι να ντρέπεσαι τον άνθρωπό σου, άστο καλύτερα και πείτε τα νέα σας, έτσι για αλλαγή #noοοt. Όταν λέω ότι πρέπει να είσαι πιο περιγραφικός/ή πεθαίνεις και να βάζεις σάλτσες και ερωτισμό στα όσα λες, το εννοώ. Ετοιμάσου να μιλήσεις σαν πορνοστάρ, γιατί αλλιώς το τηλεφωνικό σεξ θα πάει άπατο.

Για παράδειγμα, μην πεις «αιδοίο», αλλά την άλλη πολύ γνωστή λέξη που έχει το ίδιο νόημα, όμως σίγουρα άλλη επίδραση! Το ίδιο ισχύει και με το «πέος» φυσικά. Γενικά, μην προτιμάς τους εγκυκλoπαιδικούς όρους, αλλά τους πιο πρόστυχους, γιατί σκοπός δεν είναι να αναδείξεις τις γνώσεις σου στην ανατομία και τον σεξουαλικό τομέα, αλλά να ανάψεις τον άλλον. Φαίνονται αυτονόητα όλα αυτά, αλλά με ορισμένους ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

#4 Ωραίο το ακουστικό κομμάτι, αλλά τι γίνεται με το οπτικό;

Μπορεί να λέγεται τηλεφωνικό σεξ επειδή χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για να το κάνεις, αλλά ευτυχώς για όλους μας δε ζούμε στη δεκαετία του ’80, αλλά στο 2020 που η τεχνολογία ευδοκιμεί. Το τηλεφωνικό σεξ λοιπόν, είναι επιτυχημένο όταν συνδυάζεται ταυτόχρονα το ακουστικό με το οπτικό κομμάτι. Μπορείς να ξεκινήσεις με κανονική συζήτηση, αλλά στη συνέχεια νομίζω επιβάλλεται να το γυρίσετε σε βιντεοκλήση, ώστε να μπορεί πια να βλέπει ο ένας τον άλλο και να φουντώσει το πάθος. Εκεί μην το λυπηθείς, γίνε όσο πιο σέξι και αποκαλυπτικός/ή μπορείς και δε θα το μετανιώσεις.

#5 Ο αυνανισμός είναι μονόδρομος και για τους δύο

Νομίζω πως μετά από τόση κουβέντα με υπονοούμενα, προστυχόλογα και φαντασιώσεις που θα έχετε μοιραστεί, είναι αναπόφευκτο να έχετε μπει στο mood να αυτοϊκανοποιηθείτε. Είναι επιλογή σας αν θα το κάνετε μιλώντας στο τηλέφωνο ή σε βιντεοκλήση, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να το κάνετε ταυτόχρονα. Χτίστε τη συζήτηση έτσι ώστε αν είναι δυνατό να φτάσετε την ίδια στιγμή σε οργασμό και φυσικά κανείς από τους δύο δεν πρέπει να ντραπεί να αντιδράσει όπως νομίζει πάνω στην κορύφωση. Ευχαριστηθείτε το ρε σεις!

Y.Γ. Φρόντισε να έχεις φορτίσει το κινητό σου από πριν. Δε νομίζω ότι θέλεις να είσαι λίγο πριν την κορύφωση και να σε διακόψει μια ειδοποίηση που θα σε ενημερώνει ότι σου απομένει 10% μπαταρία…


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET