ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μην αντιστέκεσαι | 8 λόγοι να δοκιμάσεις εδώ και τώρα να κάνεις τηλεφωνικό σεξ!

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σεξ που μπορεί να κάνει κανείς. Ένα από αυτά είναι και το τηλεφωνικό. Είναι η φάση που εσύ κι ο/η σύντροφός σου αποφασίζετε να κάνετε «τρελίτσες», ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο. Εκτυλίσσεται μία ιδιαίτερα σεξουαλική συζήτηση μεταξύ σας, όπου ο ένας λέει στον άλλον τι θα ήθελε να του/της κάνει από κοντά […]

Mademoisex

28 Αυγούστου, 2017

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σεξ που μπορεί να κάνει κανείς. Ένα από αυτά είναι και το τηλεφωνικό. Είναι η φάση που εσύ κι ο/η σύντροφός σου αποφασίζετε να κάνετε «τρελίτσες», ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο. Εκτυλίσσεται μία ιδιαίτερα σεξουαλική συζήτηση μεταξύ σας, όπου ο ένας λέει στον άλλον τι θα ήθελε να του/της κάνει από κοντά και συνήθως καταλήγει σε αυνανισμό κι από τις δύο μεριές.

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει καθόλου μέχρι στιγμής, σπεύσε να το κάνεις γιατί είναι μακράν καλύτερο από το sexting ή την αποστολή σέξι φωτογραφιών. Να και μερικοί παραπάνω λόγοι που θα σε πείσουν:

#1 Είναι ιδανικό για όσους διατηρούν σχέση από απόσταση

Δε βλέπεστε που δε βλέπεστε, αν δεν καταφέρετε να διατηρήσετε τη σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, πώς θα επιβιώσει η σχέση; Είναι πολύ εύκολο να πάνε τα πράγματα προς μία συγκεκριμένη juicy κατεύθυνση, ειδικά από την στιγμή που λείπει ο ένας στον άλλο και πρέπει να εκτονωθεί αυτή η έλλειψη.

#2 Θα το κάψετε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μαζί

Εδώ έγινε χαμούλης μόνο και μόνο επειδή τον/την άκουγες να βαριανασαίνει πίσω από το ακουστικό, δε θα γίνει χαμός όταν βρεθείτε από κοντά; Με το που τον/τη δεις, θα σου έρθει στο μυαλό το τηλεφωνικό σεξ που κάνατε τις προάλλες και θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια.

#3 Σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα με το σώμα σου

Μέσα από τον αυνανισμό, έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύπτεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Καταλαβαίνεις δηλαδή τι σε ενθουσιάζει/ξεσηκώνει/διεγείρει περισσότερο και συνειδητοποιείς εν τέλει τι είναι αυτό που θες και τι είναι αυτό που δε θες πάνω στο σεξ.

#4 Βοηθά στο να επικοινωνείς καλύτερα με τον/τη σύντροφό σου

Μερικές φορές δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις αυτό που θες στο/στη σύντροφό σου επειδή ντρέπεσαι, διστάζεις ή απλά δεν ανοίγεσαι και τόσο γενικά. Το τηλεφωνικό σεξ θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν φόβους, ανασφάλειες και δισταγμούς σου και θα σε φέρει σίγουρα πιο κοντά με το έτερον ήμισυ.

#5 Δημιουργεί προϋποθέσεις στο να μιλάς βρώμικα πάνω στο σεξ

Αν συνηθίζεις να βάζεις σε λειτουργία mute το στόμα σου όσο κάνεις σεξ, ήρθε η ώρα για αλλαγές. Δεδομένου ότι στο τηλεφωνικό σεξ θα χρειαστεί να περιγράψεις με κάθε λεπτομέρεια τι θες να κάνεις ή να σου κάνει ο/η σύντροφός σου, θα συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι ο κόσμος μιλάει πάνω στο σεξ και μάλιστα δε μιλάει καθόλου με το σεις και με το σας.

#6 Σε βοηθά να εκφράζεις τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σου

Αν δεν είναι το τηλεφωνικό σεξ η καταλληλότερη στιγμή να παραδοθείς στις φαντασιώσεις και στις πιο βαθιές σου επιθυμίες, τότε τι; Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι δεν τον/τη βλέπεις και δε σε βλέπει, οπότε η αμηχανία παραμερίζεται και εξέφρασε με ειλικρίνεια τις πιο καυτές σου φαντασιώσεις που θέλεις να γίνουν πραγματικότητα.

#7 Σε βοηθά να ανακαλύψεις περισσότερα για τον/τη σύντροφό σου

Δε θα ανοιχτείς μονάχα εσύ, αλλά κι εκείνος/η εξίσου. Είναι σιγουράκι ότι θα ανακαλύψετε πράγματα ο ένας για τον άλλο που δεν είχατε καν φανταστεί και φυσικά την επόμενη φορά που θα βρεθείτε θα προσπαθήσετε να τα κάνετε απτή πραγματικότητα.

#8 Θα γελάσεις με την ψυχή σου

Αφού όλα έχουν τελειώσει αισίως και το έχετε ευχαριστηθεί κι οι δύο, όντας πιο χαλαροί κι ευδιάθετοι, θα σκεφτείτε την εμπειρία που μόλις ζήσατε και θα γελάσετε πολύ. Κι όταν γελάτε ο ένας με τον άλλο, συνδέεστε ακόμη περισσότερο μεταξύ σας.

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET