ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 συμβουλές που θα σε κάνουν να του προσφέρεις το καλύτερο… στοματικό της ζωής του!

Η πρώτη συμβουλή πριν καν ξεκινήσω να αναπτύσσω το άρθρο, είναι να μη βλέπεις το στοματικό σεξ ως καταναγκαστική εργασία. Μόνο αν το κάνεις επειδή το θες κι όχι επειδή πρέπει, θα καταφέρεις να είναι μία διασκεδαστική εμπειρία τόσο για σένα όσο και για τον σύντροφό σου, αλλά και να γίνει με τέτοιον τρόπο που […]

Neopolis Team

9 Μαρτίου, 2017

Η πρώτη συμβουλή πριν καν ξεκινήσω να αναπτύσσω το άρθρο, είναι να μη βλέπεις το στοματικό σεξ ως καταναγκαστική εργασία. Μόνο αν το κάνεις επειδή το θες κι όχι επειδή πρέπει, θα καταφέρεις να είναι μία διασκεδαστική εμπειρία τόσο για σένα όσο και για τον σύντροφό σου, αλλά και να γίνει με τέτοιον τρόπο που να τον αφήσεις απόλυτα ευχαριστημένο.

Αυτά είναι λοιπόν τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις, αν θες να προσφέρεις στον σύντροφό σου το καλύτερο στοματικό σεξ της ζωής του:

#1 Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Μπορεί να λέγεται στοματικό, αλλά αυτό δεν λέει από μόνο του κάτι. Το καλύτερο στοματικό σεξ είναι συνδυασμός στόματος και χεριών. Κάνε τα και τα δύο ταυτόχρονα και θα καταλάβεις τι εννοώ.

#2 Κάνε του κοπλιμέντα

Σκέψου το: Σε φτιάχνει όταν σου λέει καλά λόγια για το σώμα σου ή για το πόσο καλή είσαι στο σεξ, σωστά; Γιατί να μην κάνεις κι εσύ το ίδιο λοιπόν; Αν τονώσεις την αυτοπεποίθησή του, έχεις βγάλει εις πέρας τη μισή δουλειά.

#3 Κάνε λίγο θόρυβο

Δείξε του ότι απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και δεν σε κάνει να βαριέσαι ή σου περνάει αδιάφορο. Οι ερωτικοί ήχοι όπως ένα βογκητό ευχαρίστησης ή το χαρακτηριστικό σπλατς όταν κάνεις στοματικό, είναι ικανά να ανάψουν όσο δεν πάει έναν άντρα. Μην τα υποτιμάς λοιπόν!

#4 Όχι δόντια!

Όσο μπορείς απόφυγε να χρησιμοποιείς τα δόντια σου ενώ κάνεις στοματικό. Μπορεί να τον πονέσεις σε μία στιγμή που δεν πρέπει και να τον ξενερώσεις κι αυτό δεν είναι κάτι που θέλουμε σε καμία περίπτωση. Το πέος είναι πολύ ευαίσθητο κι η παραμικρή ενόχληση εκείνη την στιγμή μπορεί να αποβεί μοιραία.

#5 Ύγρανέ το!

Είναι πολύ σημαντικό να είναι αρκετά μουσκεμένο ώστε να έρθει σε πλήρη στύση. Η λίπανση ποτέ δεν πρόδωσε κανέναν!

#6 Δημιούργησε οπτική επαφή

Είπαμε να κάνεις καλή δουλειά εκεί κάτω, αλλά μην είσαι διαρκώς σκυμμένη και προσηλωμένη με το πέος του, μη διατηρώντας οπτική επαφή μαζί του. Το παιχνίδι με τα μάτια είναι το παν! Γίνε τολμηρή κι αισθησιακή κι άσε το βλέμμα σου να αστράψει.

#7 Μην αφήνεις τους όρχεις παραπονεμένους

Είναι πολλές οι κοπέλες που κάνουν το λάθος να προσηλώνονται αποκλειστικά στο πέος και να αφήνουν τους όρχεις στην άκρη. Προς ενημέρωσή σου, οι όρχεις προσφέρουν εξίσου σημαντική ευχαρίστηση στους άντρες και τον διεγείρουν ακόμη πιο πολύ. Άλλαξε τακτική κι ασχολήσου και με αυτούς από εδώ και στο εξής.

#8 Δώσε βάση στις αναπνοές του

Μπορεί μερικοί άντρες να παραμένουν σιωπηλοί κατά τη διάρκεια του στοματικού, αλλά πάντα φροντίζουν να σε καθοδηγήσουν για το αν κάνεις καλή δουλειά ή όχι. Η αναπνοή του είναι το παν! Είναι το δικό σου Ευαγγέλιο. Όσο η διέγερση κορυφώνεται, τόσο πιο βαθιές αναπνοές θα παίρνει. Όταν δε, πρόκειται να εκσπερματίσει, ίσως αρχίσει να κρατά την αναπνοή του.

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET