ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 tips που πρέπει να ακολουθήσεις οπωσδήποτε αν θες να έχεις την καλύτερη σεξουαλική ζωή της παρέας!

Όλοι, μα ΟΛΟΙ ενδιαφέρονται για το πόσο καλή είναι η σεξουαλική τους ζωή. Η σχέση που μπορεί να έχεις, εξαρτάται από το πόσο ευχαριστημένοι είστε και οι δύο σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου αυτή, να είναι καλή και ισορροπημένη. Μη μου πείτε πως δεν ισχύει! Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτά τα άτομα, που νιώθουν ανασφαλή […]

Νότης Κουτσούκος

19 Δεκεμβρίου, 2014

Όλοι, μα ΟΛΟΙ ενδιαφέρονται για το πόσο καλή είναι η σεξουαλική τους ζωή. Η σχέση που μπορεί να έχεις, εξαρτάται από το πόσο ευχαριστημένοι είστε και οι δύο σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου αυτή, να είναι καλή και ισορροπημένη. Μη μου πείτε πως δεν ισχύει!

Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτά τα άτομα, που νιώθουν ανασφαλή και θέλουν να το βελτιώσουν, τότε πρέπει να διαβάσεις τις παρακάτω συμβουλές. Βέβαια όσο και να τις ακολουθήσεις, αν δεν είσαι «εκεί» εκείνη τη στιγμή, τότε σίγουρα δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επικοινωνία!

Η επικοινωνία γενικά, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι. Συζητήστε τι αρέσει στο έναν και τι στο άλλον, αλλά και τι δεν σας αρέσει. Μαζί μπορείτε να βρείτε λύσεις στα όποια προβλήματα, που για καιρό σας ενοχλούσαν.

Εκπλήξτε τον/την!

Αυτά που δεν τα περιμένεις, είναι και τα πιο ωραία. Σε πολλούς τομείς ισχύει αυτό, και δεν θα μπορούσε το σεξ να αποτελεί εξαίρεση. Δεν χρειάζεται να το κανονίζετε, αλλά εκεί που δεν το περιμένει ο άλλος να κάνετε την κίνηση.

Φαντασία!

Σίγουρα συνεχώς διαβάζετε ότι το σεξ, χρειάζεται λίγη φαντασία. Αυτό μαζί με την χημεία που έχετε οι δυο σας, σίγουρα μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Πειραματιστείτε με τον/την σύντροφο σας, ώστε να ανακαλύψετε πράγματα που μπορεί να σας αρέσουν.

Προκαταρκτικά!

Δώστε χρόνο εκεί, και μη βιάζεστε να προχωρήσετε! Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδικασία, γιατί τα προκαταρκτικά ενισχύουν τις επιδόσεις και των δύο. Και τους οργασμούς!

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET