fbpx

Όταν κάνεις έρωτα με το άλλο σου μισό, νιώθεις πως έχετε φτιαχτεί ο ένας για τον άλλον!


Δε νιώθεις άβολα. Δεν υπάρχει μέσα σου κάποια αμφιβολία για τον άνθρωπο δίπλα σου. Καμιά ανασφάλεια δεν τριβελίζει το μυαλό σου και δε σε αφήνει να αναπνεύσεις ελεύθερα, όπως συνέβαινε άλλοτε. Δε νιώθεις άσχημα για το σώμα σου και τις ατέλειες που εσύ νομίζεις πως έχεις. Σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι πραγματικά και το βλέπεις στα μάτια του και στον τρόπο που σε αγγίζει.

Όταν κάνεις έρωτα με το άλλο σου μισό, νιώθεις υπέροχα. Νιώθεις πως ολόκληρος ο κόσμος σας ανήκει. Νιώθεις πως αυτό που ζείτε εκείνη την στιγμή είναι κάτι παραπάνω από όνειρο.

Δε θέλεις να σβήσεις τα φώτα καθώς βγάζεις τα ρούχα σου. Δεν αναμένεις μέχρι τη δύση του ηλίου για να μείνεις γυμνός/ή. Νιώθεις άνετα να κάνετε έρωτα, ακόμα κι όταν το φως της ημέρας πλημμυρίζει το χώρο. Δεν υπάρχει καμία ντροπή να δει ο άνθρωπος σου την κάθε μεριά του σώματος σου, γιατί έχει ερωτευτεί την κάθε σου ατέλεια.

Όταν ξαπλώνεις μαζί του/της, το μόνο που θες είναι να απολαύσεις την στιγμή. Το μυαλό σου δε βρίσκεται πουθενά αλλού παρά μόνο στον άνθρωπο που έχεις κοντά σου. Ανατριχιάζεις σε κάθε άγγιγμα, σε κάθε φιλί, σε κάθε δάγκωμα.

Κάνετε έρωτα και έρχεστε σε κορύφωση μαζί. Γνωρίζει το σώμα σου καλύτερα κι από το δικό του/της. Ξέρει ακριβώς πού να σε αγγίξει, πού να σε φιλήσει, τι να σου ψιθυρίσει για να σε «φτιάξει». Το άλλο σου μισό θυμάται τον τρόπο που λατρεύεις να σε αγγίζει.

Κι επειδή έχετε σκιαγραφήσει με κάθε λεπτομέρεια ο ένας το σώμα του άλλου, το σεξ για εσάς δεν είναι ποτέ υποχρέωση, παρά μόνο απόλαυση, μία μοναδική εμπειρία. Κάθε φορά καλύτερη από την προηγούμενη. Το θέλεις τόσο όσο το θέλει κι εκείνος/η.

Όταν κάνεις έρωτα με το άλλο σου μισό, δε νιώθεις ποτέ πως σε χρησιμοποιεί. Δεν μπαίνεις στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν θα κοιμηθείτε μαζί ή αν το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσεις, θα έχει φύγει αθόρυβα από το πλάι σου, αφού πήρε αυτό που ήθελε. Έχει ουσιαστικά συναισθήματα για σένα κι ο έρωτας που κάνετε είναι ένας τρόπος να στο εκφράσει. Άλλωστε οι πράξεις μιλούν, τα σώματα ψιθυρίζουν τις πιο σημαντικές λέξεις. Τον έρωτα, την αγάπη, το πάθος, την ανάγκη να έχεις δίπλα σου τον άλλον.

Όταν βρίσκεσαι κοντά στο άλλο σου μισό, νιώθεις πιο έντονα όλες τις αισθήσεις σου, σωματικές και ψυχικές. Βρίσκεις σέξι τόσο το σώμα του, αλλά και το μυαλό του. Δεν μπορείς να αντισταθείς στον τρόπο που σε προσεγγίζει, στο πώς γλείφει τα χείλη του, στον τρόπο που σε αντικρίζει και ταυτόχρονα σου χαμογελά με νόημα.

Θες να κάνετε συνεχώς έρωτα, γιατί σε ελκύει οτιδήποτε πάνω του/της, ακόμα και η πιο μικρή και συνηθισμένη κίνηση που μπορεί να κάνει.

Όταν κάνεις έρωτα με το άλλο σου μισό, νιώθεις τέτοιο ενθουσιασμό που θες να του δώσεις όσα θα πάρεις κι ακόμα παραπάνω. Το μόνο που επιθυμείς είναι να είναι ευτυχισμένος/η. Το να τον/την βλέπεις να αναστενάζει δίπλα σου, είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Έχεις καταρρίψει κάθε είδους εγωισμό απέναντι του/της και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, για να τον/την κάνεις να φτάσει στην απόλυτη κορύφωση.

Όταν κάνεις έρωτα με το άλλο σου μισό, δε μοιάζει με τίποτα με τις προηγούμενες σχέσεις σου, με τις περασμένες εμπειρίες σου. Όταν κάνετε έρωτα και σε κοιτάει στα μάτια, νιώθεις πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο παρά μόνο εσύ κι εκείνος/η, οι δύο σας, εσείς που έχετε γίνει ένα… Μπορείς να συνειδητοποιήσεις πόσο ερωτευμένος/η είσαι μαζί του/της και μόνο από το πόσο δυνατά πάλλεται η καρδιά σου όταν σε φιλάει στο λαιμό.

Κάνετε έρωτα και νιώθεις πως ο ένας έχει φτιαχτεί για τον άλλον, πως μαζί είστε το τέλειο. Πως θες να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του/της…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET