ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 πράγματα που μπορείς να καταλάβεις για τον άλλον από το πρώτο κιόλας φιλί!

Έχει και το μάτσα μούτσα τα κρυφά του νοήματα.

Θεώνη Σταματοπούλου

20 Φεβρουαρίου, 2020

Το φιλί είναι πραγματικά ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σχέσης, πριν ακόμα να προκύψει η σχέση βασικά. Το πρώτο φιλί ειδικά, αποκαλύπτει πολλά για τον άλλο και είναι από μόνο του ικανό είτε να σε ξενερώσει φουλ είτε να σε κάνει να ξετρελαθείς.

Εμείς τα tips μας για το καλύτερο φιλί έβερ τα έχουμε δώσει, αλλά δε μας ακούνε όλοι βλέπεις, οπότε και προκύπτουν θεματάκια. Με λίγα λόγια, δεν κυκλοφορούν μόνο good kissers εκεί έξω κι ας θέλαμε να ίσχυε το αντίθετο. Φταίει που ο κόσμος δε δίνει την πρέπουσα σημασία σ’ αυτήν την πράξη, υποτιμώντας την και έχοντάς τη στο μυαλό του σαν το ορεκτικό; Μεγάλο λάθος ωστόσο, γιατί το φιλί έχει να μαρτυρήσει πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Και ειδικά όταν βρίσκεσαι στις πολύ αρχές, τις θες και με το παραπάνω τέτοιες juicy πληροφορίες.

Αυτά λοιπόν, είναι τα πράγματα που μπορείς να καταλάβεις για κάποιον από τον τρόπο που φιλάει:

#1 Αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας

Όταν πρόκειται για πρώτη φορά, προφανώς και θα δείξεις μια κάποια επιείκεια στον τρόπο που φιλάει ο άλλος. Δεν ξέρει τα γούστα σου κι από χθες. Είναι διαφορετικό όμως να μην τρελαίνεσαι με την τεχνική του στις αρχές και διαφορετικό να περιμένεις να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Όταν υπάρχει χημεία με τον άλλον, δε θέλεις να σταματήσει να σε φιλάει κι ας τίθενται κάποια τεχνικά μικροζητήματα. Δεν μπαίνεις καν στον κόπο να τους δώσεις σημασία βασικά. Και μη ρωτήσεις πώς θα καταλάβεις αν υπάρχει αυτό το «κάτι» μεταξύ σας. Απλά θα το νιώσεις!

#2 Αν κάνει καλό σεξ ή όχι

Όταν κάνουμε μία νέα γνωριμία, το μυαλό μας βομβαρδίζεται αυτόματα με κάποια ερωτήματα. Πώς θα είναι το σεξ μαζί του; Θα ταιριάζουμε ή θα είναι βαρετό; Θα κάνουμε σοβαρή σχέση ή όχι; Ε λοιπόν, το πρώτο σας φιλί μπορεί να σου λύσει και με το παραπάνω αυτές τις απορίες. Αν το φάσωμα δεν είναι καλό δηλαδή , είναι αμφίβολο ότι θα παιχτεί σεξ και ότι θα αξίζει κι από πάνω. Θα το καταλάβεις εύκολα από τον τρόπο που θα σε φιλήσει, το πόσο άνετος είναι με αυτό, τι κάνει με τα χέρια του εκείνη την ώρα, τι τεχνική χρησιμοποιεί, κλπ. Δες τα σαν ένα sneak peek για το τι θ’ ακολουθήσει στο κρεβάτι.

#3 Αν ξέρει τι πάει να πει… προσωπική υγιεινή

Μπορεί εσύ να μην το έχεις βιώσει και μπράβο σου, αλλά υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν ζήσει πραγματικά τραγικές εμπειρίες όσον αφορά τα φιλιά. Κακή αναπνοή, άπλυτα δόντια, πολύ σάλιο και πολλά άλλα σιχαμερά, που ούτε να τα γράφω δεν μπορώ. Στέλνω τα βαθιά μου συλλυπητήρια σε όσους έχουν αναγκαστεί να υποστούν τέτοια κατάσταση. Δεν είναι και εύκολο να την «κάνεις». Απ’ ό,τι καταλαβαίνεις, αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι να φύγεις με ελαφρά πηδηματάκια. Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ο άλλος είναι βρωμύλος, όχι σχέση δε σκέφτεσαι, αλλά ούτε το επόμενο λεπτό δε σε βλέπεις μαζί του.

#4 Πόσο σοβαρά θα το πάτε

Καλά, εδώ μη βάλεις και τα χέρι σου στη φωτιά, από την άποψη ότι ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανείς την κατάληξη που θα έχει μία σχέση. Από την άλλη όμως, όλο και κάποιο συμπέρασμα θα βγάλεις για τις προθέσεις που έχει ο άλλος για σένα. Αν για παράδειγμα δεις ότι σε φιλάει με πάθος και σε αγγίζει ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία του σώματος, σημαίνει ότι σε λαχταράει πολύ. Τονίζω, όμως, με πάθος όχι με αγριότητα! Αντιθέτως, αν σε φιλάει ανιαρά χωρίς να κάνει πολλές κινήσεις και λίγο σαν να σιχαίνεται και να βαριέται ταυτόχρονα, ε δεν τον λες και πολύ ψημένο για κάτι σοβαρό.

#5 Αν έχει αυτοπεποίθηση ή όχι

Είναι τέτοια η φύση του πρώτου φιλιού, που για να σου κάνει εντύπωση και να δεις τον άλλο με περισσότερο ενδιαφέρον, θες κάπως να σου επιβληθεί, ή καλύτερα μάλλον, να διεκδικήσει το φιλί σου. Θες να σε ποθήσει πολύ και αφού έχει προσπαθήσει αρκετά, ύστερα να κλέψει ένα φιλί από το στόμα σου. Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς θα δεις κάποιον που θα σε πιάσει εκεί που δεν το περιμένεις και θα κολλήσει τα χείλη του πάνω στα δικά σου κι αλλιώς κάποιον που θα το παλεύει για μία ώρα και στο τέλος θα δειλιάσει. Δε χωράνε δεύτερες σκέψεις, υποχωρήσεις και μετάνοιες σε τέτοια θέματα. Από τη στιγμή που δείχνεις διαθέσιμος/η να δεχτείς μια τέτοια κίνηση, περιμένεις από τον άλλον να την κάνει.


Photo by Charry Jin from Pexels

OUR20s

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET