ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τέχνη μέσω iPhone | Φωτογραφίες που δεν φανταζόσουν ότι μπορεί να βγάλει ένα κινητό!

Αν και για να πει κανείς σήμερα ότι είναι επαγγελματίας φωτογράφος, χρειάζεται να έχει πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό… δεν είναι λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που δημιουργούν απίστευτα έργα απλά με το κινητό τους. Η Ali Jardine, μητέρα δύο παιδιών, δημιούργησε μία μορφή τέχνης με μοναδικά της «όπλα» ένα iPhone και τα παιδιά της! «Πήρα το πρώτο μου […]

Default avatar

Guest Author

29 Σεπτεμβρίου, 2015

Αν και για να πει κανείς σήμερα ότι είναι επαγγελματίας φωτογράφος, χρειάζεται να έχει πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό… δεν είναι λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που δημιουργούν απίστευτα έργα απλά με το κινητό τους.
Η Ali Jardine, μητέρα δύο παιδιών, δημιούργησε μία μορφή τέχνης με μοναδικά της «όπλα» ένα iPhone και τα παιδιά της! «Πήρα το πρώτο μου iPhone σαν δώρο γενεθλίων από τον άνδρα μου, «κατέβασα» το Instagram και κάποιες άλλες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Από τότε δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου», αναφέρει η Ali Jardine.

 

Σκοπός μέσα από τις φωτογραφίες της είναι να πει μια ιστορία και βάζοντας τα παιδιά της, Gabe και Pippin, να ποζάρουν τις κάνει πιο προσωπικές.

 

Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι οι παρπάνω φωτογραφίες τραβήχτηκαν με ένα iPhone;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET