ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Καλύτερα να αποφύγεις αυτά τα τατουάζ, γιατί φέρνουν φουλ κακοτυχία σε όποιον τα «χτυπά»!

Eίτε πιστεύεις είτε όχι σ' αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις να έχεις μια μόνιμη γκαντεμιά να σε τριγυρίζει...

Τα τελευταία χρόνια ζωγραφίζει τόσος πολύς κόσμος το κορμί του, που δεν μπορώ να καταλάβω αν πλέον τα τατουάζ θεωρούνται απλά mainstream ή απαραίτητα για να είναι κάποιος αποδεκτός από την κοινωνία. Δε λέω υπάρχουν πολύ όμορφα και ξεχωριστά σχέδια εκεί έξω. Πολλές φορές όμως βλέπω σχέδια που αναρωτιέμαι αν αυτοί που τα χτυπάνε πάνω τους, το κάνουν επειδή πράγματι το θέλουν ή απλά επειδή… ο περίγυρός τους δεν τους αφήνει άλλη επιλογή!

Αν ωστόσο, είσαι από αυτούς που ψάχνονται αρκετά προτού πάρουν μία τέτοια απόφαση, τότε σίγουρα θα ξέρεις για τα πράγματα που μπορεί να συμβούν στο σώμα σου όταν χτυπάς ένα tattoo, αλλά και ποια σχέδια δεν πρέπει να αποκτήσεις με καμία δύναμη.

Τι γίνεται όμως, όταν κάποια σχέδια περιέχουν κρυφά νοήματα που δεν είχες ιδέα, ή ακόμα χειρότερα σου φέρνουν γρουσουζιά; 

Ναι κι όμως, σύμφωνα με τους tattoo artists, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σχέδια που παίζει πολλή αρνητική ενέργεια και κακοτυχία. Δεν ξέρω αν πιστεύεις ή όχι σ’ αυτά τα πράγματα, αλλά αν δεν καίγεσαι και πολύ για κάποιο από τα παρακάτω τατουάζ, τότε άστο καλύτερα. «Φύλαγε τα ρούχα σου, να’ χεις τα μισά», δε λένε; Ε, αυτό!

#1 Το μικρό όνομα του/της συντρόφου σου

Ρε δεν πα να είναι η σχέση σας στα καλύτερά της και εσύ να πιστεύεις ότι δε θα χωρίσετε ποτέ, οι tattoo artists έχουν διαφορετική άποψη. Όπως μάθαμε, τα τατουάζ με ονόματα συντρόφων είναι αυτά που στα μεγαλύτερα ποσοστά τους όσοι τα κάνουν, μετά από ένα διάστημα το μετανιώνουν και θέλουν να τα καλύψουν. Ρε βλαμμένοι είστε; Αν θες να δείξεις στο/στη σύντροφό σου πόσο σημαντικός/ή είναι για σένα, βρες έναν άλλο τρόπο να το κάνεις. Δεν είναι απαραίτητο να τον/τη χαράξεις στο δέρμα σου και μετά να τρέχεις να το βγάλεις. Τζίζας!


#2 Έναν αναποδογυρισμένο σταυρό

Ο ανάποδος σταυρός όπως ξέρεις, είναι… του Σατανά. Επομένως, γνωρίζοντας το συμβολισμό του, θα πρέπει να το σκεφτείς λίγο παραπάνω αν θες να το χτυπήσεις πάνω σου. Ο σταυρός αποτελεί ένα σύνηθες σχέδιο, αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ζητούν να είναι αναποδογυρισμένος ώστε να «βλέπει» τους ίδιους, δηλαδή το πρόσωπό τους. Γενικά, οτιδήποτε αναποδογυρισμένο να ξέρεις, ότι φέρνει κακοτυχία.


#3 Ένα μη ολοκληρωμένο τατουάζ με δράκο

Το τι φέρνει γκαντεμιά στους ανθρώπους διαφέρει ανάλογα με τον πολιτισμό και τις πεποιθήσεις που υπάρχουν. Στην Κινεζική κουλτούρα λοιπόν, δεν πρέπει επ’ ουδενί να συμπληρωθούν τα μάτια του δράκου, παρά μόνο όταν ολοκληρωθεί το υπόλοιπο μέρος του. Αν γίνει το κακό και γεμίσεις πρώτα τα μάτια, ο δράκος θα νιώθει τον πόνο του τατουάζ κι αυτός θα κατακλύσει την ψυχή του. Ασπάζεσαι δεν ασπάζεσαι την Κινεζική κουλτούρα, εγώ όφειλα να σε ενημερώσω.


#4 Προφανώς το 666

Το 666 είναι ένα από τα πιο γνωστά σύμβολα της κακοτυχίας. Απορροφά αρνητική ενέργεια, άσχετα από τις πεποιθήσεις του ατόμου που το έχει χτυπήσει πάνω του. Πρόκειται για ένα δυσοίωνο τατουάζ, που δε βλέπω και το λόγο να χτυπήσει κάποιος, αν με ρωτάς. Άνθρωποι που το έχουν τολμήσει, ακόμα και για πλάκα, ανακαλύπτουν ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, έρχονται αντιμέτωποι με πολύ δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή τους. Μακριά από μας!


#5 Το σύμβολο του Valknut

Tο Valknut, είναι ένα σκανδιναβικό τελετουργικό σύμβολο, που απεικονίζει τρία τρίγωνα να διαπλέκονται μεταξύ τους και να σχηματίζουν μία συνεχή γραμμή. Γενικά, συμβολίζει το τέλος του κόσμου και συνδέεται άρρηκτα με το θάνατο. Γιατί δηλαδή να έχεις πάνω σου ένα σύμβολο, η σημασία του οποίου είναι καθαρά αρνητική και ουσιαστικά οποιοσδήποτε το «κουβαλάει» τα βάζει με τον θάνατο; Είπαμε, γιόλο, αλλά όχι κι έτσι!


#6 Σφραγίδες Αρχαγγέλων

Στα Αγγλικά είναι γνωστές ως «sigils». Πρόκειται για «μαγικά» σύμβολα που χρησιμοποιείτο για να επικαλεστούν τη δύναμη του πνεύματος που εκπροσωπούν. Έχουν βαθιά πνευματική σημασία και σχέση με τις αρχαίες αγγελικές δυνάμεις, αν όμως με οποιονδήποτε τρόπο αλλοιωθούν, απλά αχρηστεύουν. Επίσης, συνδέουν το κενό ανάμεσα στο συνειδητό και στο ασυνείδητο τμήμα του εγκεφάλου. Αν πιστεύεις έστω και λίγο στην επιρροή που μπορεί να έχει ένα τατουάζ πάνω σου, απόφυγε να χτυπήσεις κάτι τέτοιο!


#7 Άλλα μακάβρια τατουάζ γενικότερα

Δε χρειάζεται να είναι κάτι μυθικό ή πολύ συγκεκριμένο, που γνωρίζουμε εκ των πραγμάτων ότι έχει αρνητική ενέργεια. Ακόμη και τατουάζ που εξ όψεως είναι τρομακτικά και αντιπροσωπεύουν φιγούρες μακάβριες και φρικιαστικές, δεν είναι καλό να προτιμώνται. Πάρε για παράδειγμα, μαχαίρια με αίμα ή σκοτεινές φιγούρες από δαίμονες. Επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ένας άνθρωπος που θα αντικρίσει ένα τέτοιο θέαμα, αυθόρμητα θα κάνει μία άσχημη σκέψη ή θα τρομάξει. Πώς να έχει μετά θετική ενέργεια αυτό που κουβαλάς πάνω σου;

Όπως και να ‘χει, είτε πιστεύεις σε πνεύματα και συμπαντικές ενέργειες είτε όχι, αυτό που πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου είναι το πόσο σημαντική απόφαση θεωρείται να «σημαδέψεις» το σώμα σου με κάτι μόνιμο. Γι’ αυτό ψάξου καλά, πριν την πάρεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET